Få det bedste ud af facebook i jeres forening

Hvornår
22. sep kl. 23:00 - 13. dec 2019 kl. 13:00
Hvor
I jeres forening, Danmark

Nummer
2019 23 85 3006

Få DGI Storstrømmens kommunikationskonsulent ud i jeres forening til et oplæg om brugen af facebook og et servicetjek på jeres egen facebookside.

Facebook er den bedste platform som foreningens ansigt udadtil, men det kan være svært at komme i gang og holde en facebook-side ”i live”. 
 
På dette kursus er der gode tips og tricks til begge dele, men også mulighed for hands on assistance på din forenings facebook. 
 
Kommunikation på de sociale medier kan spille en afgørende rolle, når I gerne vil markedsføre jeres forening – både i forhold til at nå ud til nye medlemmer, men også når det handler om at fortælle om aktiviteter, mødeindkaldelser, nye tiltag og gode historier fra jeres forening.

Men det er altså ikke nok bare at oprette en facebook-side! Den skal vedligeholdes, og der skal være aktivitet. Det er foreningens ansigt udadtil, så hvis der ikke foregår noget på siden, så kan det ligne, at der heller ikke foregår noget i foreningen.

I kan på dette kursus både få gode råd og tips til hvordan I kommer i gang, hvis jeres forening ikke har en facebook, men også hvordan I holder den ved lige, hvis I allerede er på de sociale medier. Kurset kan skræddersys, så det passer til lige præcis jeres forening og behov.

Instruktør er Jimmy Langelund, som er uddannet journalist og har arbejdet med facebook både på Danmarks Radio og TV 2, og nu også i jobbet som kommunikationskonsulent hos DGI Storstrømmen.

Andre spændende arrangementer

Vi har desværre ingen aktuelle arrangementer at tilbyde dig lige nu.

Hvis du vil have information om arrangementer i støbeskeen, så kontakt dit lokale DGI-kontor.