Foreningen som aktiv medspiller i lokalsamfundet

Hvornår
16. apr 2020 kl. 19:00 til 20:00
Hvor
Online, Online, Danmark
Hvem
Ledere

Nummer
2020 00 85 0046

Formålet med kurset er, at give idrætsforeningen inspiration, viden og værktøjer til at komme i kontakt med nye, potentielle medlemmer og frivillige samt at bidrage til at styrke sammenhængskraften i lokalsamfundet.  

Onlinekurset henvender sig til bestyrelser og andre initiativgrupper, der ønsker at udvikle samarbejdet mellem idrætsforeningen og resten af lokalsamfundet.

Mange af de mindre lokalsamfund og landsbyer oplever i disse år et faldende befolkningstal. Det faldende befolkningstal betyder mange steder færre aktive medlemmer i foreningen og det øger også presset på antallet af frivillige, ledere samt trænere. På dette onlinekursus får foreningen inspiration og værktøjer til at se ’ud over egne medlemmer’, ved at se idrætsforeningen som en aktiv medspiller i hele lokalsamfundet. Kurset kommer omkring idrætsforeningens rolle som medskaber af lokale fællesskaber og hvad idrætsforeningens kan gøre for at udvikle disse fællesskaber til også at rumme nye målgrupper og samarbejdspartnere.

Andre spændende arrangementer

Vi har desværre ingen aktuelle arrangementer at tilbyde dig lige nu.

Hvis du vil have information om arrangementer i støbeskeen, så kontakt dit lokale DGI-kontor.