Få tilsendt materiale vedr. medlemssystemer

Hvornår
2. jul kl. 08:00 - 31. aug 2020 kl. 08:00
Hvor
Online, Danmark
Hvem
Ledere

Nummer
2020 00 85 0100

Dette er ikke en onlinekursus, men en mulighed for at få tilsendt en optagelse af et onlinekursus samt flere præsentationer af medlemssystemer til idrætsforeninger.

BEMÆRK at materialet tidligt udsendes 31. juli.

Der afholdes onlinekursus vedr. Nyt medlemssystem til din forening den 24. august - læs mere her. Der får du mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

DGI vil gerne rådgive foreningerne i valg af medlemssystem.

Måske har din forening ikke et medlemssystem, måske overvejer I at skifte medlemssystem. DGI har konstateret at det kan være svært for den enkelte forening at komme i gang med den digitale rejse, som ofte starter med et medlemssystem.

Alle foreninger har medlemmer og aktiviteter - og der er behov for at have styr på netop medlemmer og aktiviteter. Derudover er der behov for at kommunikere.

Så derfor har de fleste foreninger et behov for at digitalisere medlemslisten og aktivitetslisten og aftale hvordan der kommunikeres (mail, SMS, via hjemmeside eller Facebook).

Pga. Persondataforordningen er det en rigtig god idé at give databehandleransvaret til en leverandør og få en databehandler aftale med leverandøren - for at sikre foreningens data bedst muligt.

Det kan man ikke hvis man anvender gratis udgaverne af: GoogleDrev, Dropbox, OneDrive mm. Det betyder at foreningen selv står med databehandleransvaret - for de data foreningen har og som opbevares lokalt og online.

Hør mere om hvorfor du bør anvende et medlemssystem og hør mere om hvordan du vælger mellem de mange løsninger der er på markedet.

Du får tilsendt præsentationer af onlinekurset: Nyt medlemssystem til din forening, samt præsentationer af en eller flere af de løsninger DGI har med i den oversigt der er udarbejdet, som du kan finde her

Du får præsentationer fra:

Nyt medlemssystem til din forening?

Conventus

Holdsport

MinForening

Er du skytteforening/skytteafdeling, kan du få præsentationer fra:

Skytteforeningsadministration

Skytteforeninger Kasse Styring

Skyttecenteret 

Du kan allerede finde diise 3 præsentationer her

Du har mulighed for at blive kontaktet at den digitale foreningsrådgiver, når du har set præsentationerne. Ved tilmeldingen kan du skrive om du ønsker dette og i så fald hvornår det vil passe.

Digital foreningsrådgiver

Tina Samsø Udholm

Andre spændende arrangementer

Vi har desværre ingen aktuelle arrangementer at tilbyde dig lige nu.

Hvis du vil have information om arrangementer i støbeskeen, så kontakt dit lokale DGI-kontor.