Få tilsendt materiale vedr. medlemssystem til din forening

Hvornår
31. okt 2020 kl. 08:00 til 09:00
Hvor
Online e-læringskursus, Online, Danmark
Hvem
Ledere

Nummer
2020 00 85 0100

Dette er ikke en onlinekursus, men en mulighed for at få tilsendt en optagelse af et onlinekursus samt flere præsentationer af medlemssystemer til idrætsforeninger.

BEMÆRK at materialet tidligt udsendes 31. august.

Der afholdes onlinekursus vedr. Nyt medlemssystem til din forening den 24. august - læs mere her. Der får du mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

DGI vil gerne rådgive foreningerne i valg af medlemssystem.

Måske har din forening ikke et medlemssystem, måske overvejer I at skifte medlemssystem. DGI har konstateret at det kan være svært for den enkelte forening at komme i gang med den digitale rejse, som ofte starter med et medlemssystem.

Alle foreninger har medlemmer og aktiviteter - og der er behov for at have styr på netop medlemmer og aktiviteter. Derudover er der behov for at kommunikere.

Så derfor har de fleste foreninger et behov for at digitalisere medlemslisten og aktivitetslisten og aftale hvordan der kommunikeres (mail, SMS, via hjemmeside eller Facebook).

Pga. Persondataforordningen er det en rigtig god idé at give databehandleransvaret til en leverandør og få en databehandler aftale med leverandøren - for at sikre foreningens data bedst muligt.

Det kan man ikke hvis man anvender gratis udgaverne af: GoogleDrev, Dropbox, OneDrive mm. Det betyder at foreningen selv står med databehandleransvaret - for de data foreningen har og som opbevares lokalt og online.

Hør mere om hvorfor du bør anvende et medlemssystem og hør mere om hvordan du vælger mellem de mange løsninger der er på markedet.

Du får tilsendt præsentationer af onlinekurset: Nyt medlemssystem til din forening, samt præsentationer af en eller flere af de løsninger DGI har med i den oversigt der er udarbejdet, som du kan finde her

Er du skytteforening/skytteafdeling, kan du orientere dig på denne side. Du kan også se præsentationer fra:

Skytteforeningsadministration

Skytteforeninger Kasse Styring

Skyttecenteret 

Du kan allerede finde disse 3 præsentationer her

Zakobo har også en præsentation, som du kan få ved henvendelse til Zakobo

Du har mulighed for at blive kontaktet at den digitale foreningsrådgiver, når du har set præsentationerne. Ved tilmeldingen kan du skrive om du ønsker dette og i så fald hvornår det vil passe.

Digital foreningsrådgiver

Tina Samsø Udholm

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer