Nyt medlemssystem til din forening?

Hvornår
24. nov 2020 kl. 17:00 til 18:00
Hvor
Online e-læringskursus, Online, Danmark
Hvem
Ledere

Nummer
2020 00 85 2413

DGI vil gerne rådgive foreningerne i valg af medlemssystem.

Måske har din forening ikke et medlemssystem, måske overvejer I at skifte medlemssystem. DGI har konstateret at det kan være svært for den enkelte forening at komme i gang med den digitale rejse, som ofte starter med et medlemssystem.

Alle foreninger har medlemmer og aktiviteter - og der er behov for at have styr på netop medlemmer og aktiviteter. Derudover er der behov for at kommunikere.

Så derfor har de fleste foreninger et behov for at digitalisere medlemslisten og aktivitetslisten og aftale hvordan der kommunikeres (mail, SMS, via hjemmeside eller Facebook).

Pga Persondataforordningen er det en rigtig god idé at give databehandleransvaret til en leverandør og få en databehandler aftale med leverandøren - for at sikre foreningens data bedst muligt.

Det kan være svært hvis man anvender gratis udgaverne af: GoogleDrev, Dropbox, OneDrive mm. Det betyder at foreningen selv står med databehandleransvaret - for de data foreningen har og som opbevares lokalt og online.

Hør mere om hvorfor du bør anvende et medlemssystem og hør mere om hvordan du vælger mellem de mange løsninger der er på markedet.

Praktiske oplysninger: Linket til onlinekurset sendes med ud i din tilmeldingsbeskræftelse. Onlinekurset optages, og optagelsen sendes ud til deltagere og andre interesserede foreninger ved behov.

Efter onlinekurset får du tilsendt præsentationen og en optagelse af kurset, samt en oversigt over præsentationer af en eller flere af de løsninger DGI har med i den oversigt der er udarbejdet, som du kan finde her og specielt til skytteforeninger her

er

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer