Webinar - tips til rekruttering af medlemmer med fokus med god kommunikation og motivation

Hvornår
12. aug 2020 kl. 17:00 til 18:00
Hvor
Online e-læringskursus, Online, Danmark
Hvem
Ledere

Nummer
2020 23 85 0016

Vi skal både sikre at vores medlemmer kommer tilbage og helst også trække flere med i foreningernes fællesskaber efter pandemi og nedlukning. Deltag på dette gratis webinar og hør mere om, hvordan I sikrer jer det!

På webinaret får I en kort introduktion og gode tips til, hvordan I gennem kommunikation og øget fokus på generationers motivation for deltagelse er med til at øge medlemstallet i foreningen.

Der introduceres til kommunikation gennem forskellige medier - hvordan kommunikerer I med jeres medlemmer, og hvordan kan I bruge kommunikation til at få nye medlemmer? Hvordan kan I arbejde sammen med og pitche historier til de lokale medier? I får svar på spørgsmålene og værktøjer til at komme godt i gang på både sociale medier, hjemmeside samt at få en god historie i de lokale medier.

Når værktøjerne til god kommunikation er på plads er det værd at overveje, hvad I vil kommunikere om. Taler I til jeres medlemmers og kommende medlemmers motivation for deltagelse? Hvilken målgruppe henvender I jer primært til, og hvilke motivations-logikker taler I ind i? I får en kort introduktion til DGI’s begreb om GO-logikker. Hvordan motivationen for foreningsdeltagelse ændrer sig gennem forskellige livsfaser, samt hvilke motivations-logikker der ligger til grund for menneskers motivation for at starte i en forening samt blive ved med at komme.

På webinaret vil I gennem en præsentation af to oplægsholdere introduceres til nogle konkrete værktøjer og grundbegreber. Der vil være tid til korte spørgsmål til slut men webinaret vil ikke være dialogbaseret.

Tilmeld jer – det er GRATIS – og bliv inspireret til nye måder at rekruttere medlemmer på! 
 
I forbindelse med alle arrangementer overholder DGI Storstrømmen alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger, samme forventning er der til samarbejdspartnere og deltagere. Læs alle anbefalinger og andre gode råd på siden ’Sådan håndterer du Coronakrisen i foreningen’

 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer