Unge, senstartere og frivillighed – bestillingskursus

Hvornår
1. jan - 31. dec 2020
Hvor
I jeres forening, Danmark

Nummer
2020 23 85 3008

Unge og frivillige fællesskaber

Vil I gerne sætte fokus på at involvere flere unge i jeres forening? Få et oplæg i DGI’s Unge Task-force og arbejd med pointerne i jeres egen forening. På dette kursus kommer vi ud til jer og afholder en workshop på 2-3 timer. Bliv klogere på ungdomslivet i dag og bliv inspireret til at involvere flere unge som både frivillige og medlemmer i jeres forening.  
 
Nyeste anbefalinger og konkrete værktøjer

Vi sætter fokus på, hvordan unge oplever at være ung i dag og nogle af de tendenser, der er med til at skabe en ringere trivsel blandt unge. På kurset får du indblik i, hvordan DGI arbejder med at vende skuden, så flere unge trives i foreningerne og idrætsdeltagelsen blandt unge igen stiger. Vi dykker ned i forskellige undersøgelser, der udpeger unges barriere for at starte op i en idrætsforening, og hvad de motiveres af for at blive en del af foreningslivet. 
 
Ud fra anbefalinger og eksempler går vi sammen ind i nogle af de konkrete problematikker og muligheder, der er for jeres forening ift. at skabe tilbud til unge, rekruttere unge frivillige og skabe et attraktivt ungemiljø i jeres forening. 
 
I får:

  • Indsigt om ungdomslivet i dag
  • Indsigt i unges barrierer for idrætsdeltagelse
  • Arbejde med motivationslogikker for deltagelse ift. jeres holdsammensætning
  • Værktøjer til at involvere unge som frivillige i foreningen
  • Værktøjer til at skabe et godt ungemiljø i foreningen

Bestil kurset via tilmeld-knappen og du vil efterfølgende blive kontaktet for aftale om dato, tid og sted der passer dig og din forening.

Camilla Hermanni Brusvang

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer