Adfærdsdesign – systematisér frivilligheden - Bestillingskursus

Hvornår
1. dec - 31. dec 2021
Hvor
Flere steder i DGI Storstrømmen, 4760 Vordingborg, Danmark

Nummer
2021 23 85 3000

Kender I følelsen af, at der aldrig er hænder nok? Eller det føles som om, at der er få personer, der trækker hele læsset? Eller at I må aflyse et hold ved sæsonopstart, fordi én træner er sprunget fra? Med andre ord – så mangler I flere frivillige i foreningen.

Med adfærdsdesign får I et konkret værktøj til at arbejde med, hvordan I får designet en god vej for nye frivillige ind i foreningen. Vi skitserer den ”vej” der er fra at få skabt kontakten til en ny frivillig, til at han/hun bliver en del af foreningen, og vi arbejder med, hvordan vi bedst muligt hjælper med at overkomme de barrierer, der kan opstå på vejen dertil.

På aftenen tager vi udgangspunkt i jeres behov og dykker ned i både adfærdsdesign men også værktøjer til generelt at arbejde med årshjul, opgavekort og systematisereing af de frivilliges opgaver i foreningen, så det bliver nemmere for nye at byde ind – hvad end de er i bestyrelsen, instruktører, stævneansvarlige eller har en anden rolle i foreningen. Det bliver en aktiv aften, hvor I får lov at bruge og arbejde med værktøjerne undervejs.

Vi tager en indledende dialog med jer, inden vi kommer ud, så processen passer til jeres behov og I får mest muligt ud af de værktøjer, som vi kommer med.

Det tager omkring 3 timer, hvor I lægger "hus" til og sørger for evt. forplejning.  

Ring eller skriv for at høre nærmere. 
 
Se også vores andre gode foreningslederkurser i dit lokalområdet
 
 
Som medlemsforening i DGI får din forening tilskud til kurser og uddannelser. I DGI Storstrømmens seks kommuner er det muligt at søge om tilskud til den resterende del af beløbet: Sådan får din forening refunderet udgifter til uddannelse. 
 
I forbindelse med alle arrangementer overholder DGI Storstrømmen alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger, samme forventning er der til samarbejdspartnere og deltagere. Læs alle anbefalinger og andre gode råd på siden ’Sådan håndterer du Coronakrisen i foreningen’

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer