Sæt fokus på udvikling af jeres forening - Bestillingskursus

Hvornår
1. dec - 31. dec 2021
Hvor
I jeres forening, DGI Storstrømmen, Danmark

Nummer
2021 23 85 3003

Hvordan står det egentlig til i jeres forening? Er der for mange opgaver til for få hænder, eller har I brug for at finde ud af, hvilken retning I er på vej i? Den udvikling hjælper vi gerne med – og kommer og gennemfører en proces, der hjælper jer den vej, som I har brug for. 
 
Vi har dygtige proceskonsulenter i DGI, der kan hjælpe jer med at skabe overblik og den fremdrift, som I har brug for. Vi er med så meget, som I har behov for det, og prisen aftales derfor efter behov. For nogle vil det være 2-3 aftener over et halvt år. For andre vil det foremntlig være fint med én enkelt gang.

Kurset er for foreninger i DGI Storstrømmen - dvs. Stevns, Faxe, Næstved, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland kommuner
 
Eksempler på tematikker kan være: 
 
Ny organisering? 
Sidder I som bestyrelse i en forening, der er vokset markant og har få for få hænder til for mange opgaver? Bruger I derfor lidt for mange timer hele bestyrelsen på at tale små drifsopgaver igennem, som kan løses af andre frivillige eller et udvalg? Så vil vi på denne aften hjælpe jer gennem en proces, hvor vi ser på, hvilke opgaver der motiverer jer i bestyrelsen, analysere hvilken ledelsestype I hver især er, og om der er en type, der mangler repræsenteret i jeres bestyrelse. Vi vil præsentere forskellige organisationsformer og tage jer gennem en proces, hvor I finder ud af, hvad der kan fungere bedst for jer, og eventuelt kigge på, hvordan I kan engagere udvalg og tildele dem ansvar. 
 
Fremtidens forening: 
Hvor står foreningen om fem år – og hvad drømmer I om? Hvilke værdier repræsenterer foreningen og er dette ens for jer alle samt jeres medlemmer? Vi kommer og tager et foreningstjek på hvor I står nu og her, og om I er gearet til fremtiden. Vi hjælper jer igennem en analyse af foreningens styrker og udfordringer for at finde ud af hvor I skal sætte kræfter ind, og hjælper jer med at lave en strategi der sikrer fremdrift. 
 
Ved I allerede, hvor I skal fokusere henne og vil arbejde med et specifikt tema, så læs nærmere om vores bestillingskurser, der har fokus på at tage godt imod nye i foreningen, involvering af unge i foreningen, styrke kommunikationen særligt på de sociale medier eller tips og tricks til, hvordan man får nye frivillige i foreningen. Vi tager udgangspunkt i jeres behov og tilrettelægger tid, dato og pris herefter. 
 
Se også vores andre gode foreningslederkurser i dit lokalområdet 
 
Som medlemsforening i DGI får din forening tilskud til kurser og uddannelser. I DGI Storstrømmens seks kommuner er det muligt at søge om tilskud til den resterende del af beløbet: Sådan får din forening refunderet udgifter til uddannelse. 
 
I forbindelse med alle arrangementer overholder DGI Storstrømmen alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger, samme forventning er der til samarbejdspartnere og deltagere. Læs alle anbefalinger og andre gode råd på siden ’Sådan håndterer du Coronakrisen i foreningen’

Kirstine Schlawitz

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer