Forstør og forstærk fællesskabet i din forening - Bestillingskursus

Hvornår
1. dec - 31. dec 2021
Hvor
I jeres forening, DGI Storstrømmen, Danmark

Nummer
2021 23 85 3005

Har du tænkt over, hvorfor der er nogle hold, hvor folk bliver hængende og andre oplever stort frafald? Hvis vi skal skabe stærke foreningsfællesskaber, hvor frivillige har lyst til at blive og nye har lyst til komme igen, skal vi skrue op for vores fokus på fællesskabet, den gode velkomst og meningsfuldheden. 
 
Det handler ikke om at lave særlige tiltag, men om at forstørre og forstærke det, som vi allerede gør godt i foreningslivet. Men selvom det er meningsfuldt at være frivillig, hvorfor har vi så altid mangel på dem?

Kurset er for foreninger i DGI Storstrømmen - dvs. Stevns, Faxe, Næstved, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland kommuner.

Forstør og forstærk fællesskabet 
På denne ABC workshop får du værktøjer til at styrke fællesskabet og frivillighed gennem en 2 timers  workshop i jeres forening. 
 
Sammen er vi stærkere  
Foreningslivet er det sted, hvor vi har mulighed for at knytte venskaber, opleve personlige sejre og udvikle os – fysisk og mentalt. Det kræver dog, at alle føler sig velkomne og at det er et rart sted at være. 
 
Workshoppen sætter fokus på elementerne ”omkring” aktiviteten, der forudsætter, at nye har lyst til at komme, og at medlemmer og frivillige har lyst til at komme igen. 
 
På workshoppen får du:

  • En række øvelser, som kan styrke fællesskabet.
  • Værktøjer til at sikre en god velkomst af nye i foreningen.
  • Inspiration til at tænke nye former for frivillighed.

Workshoppen er for alle, som gerne vil styrke og udvikle fællesskabet i grupper eller foreninger. 
 
Bestil kurset via tilmeld-knappen og du vil efterfølgende blive kontaktet for aftale om dato, tid og sted der passer dig og din forening. 
 
Se også vores andre gode foreningslederkurser i dit lokalområdet. 
 
Som medlemsforening i DGI får din forening tilskud til kurser og uddannelser. I DGI Storstrømmens seks kommuner er det muligt at søge om tilskud til den resterende del af beløbet: Sådan får din forening refunderet udgifter til uddannelse. 
 
I forbindelse med alle arrangementer overholder DGI Storstrømmen alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger, samme forventning er der til samarbejdspartnere og deltagere. Læs alle anbefalinger og andre gode råd på siden ’Sådan håndterer du Coronakrisen i foreningen’

Kirstine Schlawitz

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer