Derfor skal jeres forening være på facebook – tips og tricks til den gode kommunikation

Hvornår
13. okt 2021 kl. 19:00 til 21:00
Hvor
DGI Storstrømmen, Evensølundvej 5, 2. sal, 4720 Præstø, Danmark

Nummer
2021 23 85 3009

Kommunikation spiller en afgørende rolle, når I gerne vil markedsføre jeres forening – både i forhold til at nå ud til nye medlemmer, men også når det handler om at tale til de medlemmer, som I allerede har, eller skal fortælle om aktiviteter, nye tiltag og gode historier fra jeres forening.

For det er altså ikke nok bare at oprette en facebookside eller i ny og næ at sende en mail til den lokale avis! Facebooksiden skal vedligeholdes, der skal være aktivitet, og kontakten til medierne skal gerne sættes i system og målrettes.

I kan på dette kursus både få gode råd og tips til hvordan I kommer i gang, hvis jeres forening ikke har en facebook, men også hvordan I holder den ved lige og gør den så interessant som overhovedet muligt for de besøgende. Der vil også være gode råd til, hvordan man kan få hul igennem til de lokale medier, så de vælger at gå med netop jeres historie.

Vi ser blandt andet på:

  • Facebook – derfor er det vigtigt, at foreningen er på Facebook
  • Sider vs. Grupper
  • Hvad virker, og hvad virker ikke?
  • Annoncer og boost
  • Hjemmesiden – foreningens opslagstavle
  • Historier i de lokale medier
  • Sådan organiserer i kommunikationsindsatsen

Det anbefales, at minimum to personer fra foreningen deltager. Deltagerne skal medbringe egen computer.

Instruktør er Jimmy Langelund, som er uddannet journalist og har arbejdet med facebook og kommunikation både på Danmarks Radio og TV 2, og nu også i jobbet som kommunikationskonsulent hos DGI Storstrømmen. 
 
Se også vores andre gode foreningslederkurser i dit lokalområdet 
 
I forbindelse med alle arrangementer overholder DGI Storstrømmen alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger, samme forventning er der til samarbejdspartnere og deltagere. Læs alle anbefalinger og andre gode råd på siden ’Sådan håndterer du Coronakrisen i foreningen’

Jimmy Langelund

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer