Webinar: DGI Foreningsservice

Hvornår
4. apr 2022 kl. 19:00 til 20:00
Hvor
Online, Danmark
Hvem
Ledere

Nummer
2022 00 85 2002

Få kursustilskud og få den relevante information til de rigtige personer i din forening. 

Foreningens kompetencer

Ved at oprette bestyrelse og instruktører i Foreningsservice, kan disse modtage UDSPIL - som indeholder udvalgte kurser. Ud over kurser, så er UDSPIL et magasin der går på tværs af idrætter og hvor man kan blive inspireret af andre foreninger, ledere, trænere eller udøvere. UDSPIL er derfor med til at øge kompetencerne i foreningen. UDSPIL er et af de mange gratis tilbud der følger med medlemsskabet i DGI.

Hvis I har afholdt generalforsamling og haft udskiftning i bestyrelsen, så skal du ind og rette oplysningerne - og hvorfor så ikke lige opdatere de andre relevante oplysninger og få et kendskab til de øvrige muligheder i Foreningsservice.

Vi giver også små tips til bla. at oprette forenings emailadresser og opsætning af synkronisering fra Conventus (som det sidste i kurset - så ikke Conventus brugere - kan hoppe fra inden)

Foreningens økonomi

Ved at anvende Foreningsservice optimalt, så sikres det at der opnås kursusrabatter fra DGI og evt. kursustilskud fra kommunen med mindst mulig arbejdsindsats fra foreningen

Foreningens synlighed

I Foreningsservice kan man angive foreningens kontaktoplysninger og webadresse. Man kan ligeledes angive en beskrivelse af foreningen. Denne information vises under ind forening - som er en visitkorthjemmeside - som alle DGI-foreninger gratis får.

Derudover gennemgås andre muligheder for gratis synlighed (IKKE sociale medier).

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer