Konflikthåndtering

Hvornår
6. sep 2022 kl. 18:00 til 21:00
Hvor
DGI Storkøbenhavn, Vesterbrogade 6D, 2. sal, 1620 København V, Danmark
Hvem
Udøvere
Trænere

Nummer
2022 21 85 3006

Når du er træner i en idrætsforening har du sikkert – i større eller mindre omfang – oplevet uventede og ubehagelige situationer, som har krævet flere kompetencer end de rent idrætsfaglige. Det kan f.eks. være børn, der er urolige og forstyrrer træningen; forældre, der blander sig urimeligt; eller det kan være konflikter internt i trænergruppen eller med voksne medlemmer. I nogle tilfælde er det mindre ting, som hurtigt løses. Andre gange spidser det lidt mere til og ender i værste fald i en regulær konflikt, som påvirker dig personligt, måske også udenfor foreningskonteksten. 
 
Konflikterne kan have forskellige baggrunde og kan løses forskelligt. På dette kursus vil du få baggrundsviden og tips til hvordan du generelt minimerer konflikter mest muligt, og hvordan du følger op på dem, så de ikke vender tilbage. 
 
Du vil bl.a. lære hvordan du hurtigt tolker udgangspunktet for konflikten, og hvordan du kommer problemet i møde, så alle parter kommer bedst muligt ud af det. Du vil også få kendskab til ”konflikttrappen”, og hvordan du kan bruge den, samt høre om kropssprog, adfærd, anerkendelse og indgåelse af aftaler. 
 
Undervisningen vil veksle mellem teori og praktiske øvelser i form af cases, som kursisterne selv bringer på banen.

Invitationen kan du se og printe her

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer