Konflikthåndtering - Lær at håndtere dem

Hvornår
27. okt 2022 kl. 17:30 til 21:00
Hvor
DGI Storstrømmen, Evensølundvej 5, 2. sal, 4720 Præstø, Danmark

Nummer
2022 23 85 3006

Måske har du som træner for en gruppe børn oplevet ubehagelige situationer, som har krævet andet og mere af dig end det idrætsfaglige. Det kan være børn, der er urolige og forstyrrer træningen eller forældre, der blander sig uhensigtsmæssigt. 
Måske oplever du som eksempelvis som bestyrelsesmedlem konflikter og uoverensstemmelser som er dræner dig for energi. 
 
Fælles er, at i nogle tilfælde er det mindre ting, der nemt løses og i andre tilfælde kan det ende i en konflikt.

På dette kursus får du mulighed for at forstå, hvad konfliktens psykologiske og sociale dynamik er. Ved at se på hvordan man bevæger sig på konflikttrappen, får du inspiration til hvordan du fremover bedre og mere konstruktivt, lærer at håndtere fremtidige konflikter og får dem løst på en gensidig tilfredsstillende og venlig måde.

At kende sig selv og sine reaktioner, når der opstå en konflikt eller optræk til sådan, så man på den måde kan bevare roen og overblikket over situationen. Det vil du lære om på dette kursus, hvor der også er plads til en god snak om eksempler som vi alle kender fra dagligdagen

Leif G. Carlsen, underviser: 
30 års erfaring som socialpædagog og har undervist i både offentligt og privat regi. Mangeårig erfaring i at undervise i konflikthåndtering for foreninger og i andre sammenhænge.  

Leif Griffelfeldt Carlsen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer