Inspirationskursus i styrketræning til børn og unge

Hvornår
16. apr 2024 kl. 18:00 til 21:00
Hvor
Idrætshøjskolen Bosei, Evensølundvej 5,, 4720 Præstø, Danmark
Hvem
Trænere, 16 - 90 år

Nummer
2024 23 85 3013

Ønsker du som instruktør/træner at blive boostet med motiverende og inspirerende styrkeøvelser til børn og unge? Og vil du gerne gøre dine udøvere hurtigere og stærkere samt forebygge skader?

Så glæd dig til dette kursus, hvor du introduceres til styrketræningsøvelser for børn og unge i alderen 10-14 år, på en sjov og forsvarlig måde. Kurset er henvendt til alle instruktører/trænere, som underviser børn og unge og som gerne vil bruge styrketræningsøvelser i den ugentlige træning.

 
Du får viden om, hvorfor styrketræning gavner børn- og unge samt hvordan du, som instruktør/træner kan inkorporere styrkeøvelser i din træningsplanlægning. Kurset vil også give dig en forståelse for styrketræningens skadesforebyggende egenskaber.

 
På kurset vil du ligeledes blive præsenteret for en masse øvelser, som du kan tage med hjem i din forening. Øvelserne vil være en blanding af øvelser med egen kropsvægt og øvelser med lidt vægt i form af bolde, vægtskriver mv.   
 

Tag med på dette inspirationskursus hvis du f.eks. er:

  • Håndbold eller fodboldtræner og ønsker at blive klogere på gode, sjove og alsidige styrketræningsøvelser til din træning.
  • Instruktør eller træner i en kajak og roforening og ønsker inspiration til f.eks. vinterens træning med effektive styrketræningsøvelser og skadesforebyggelse.
  • Svømmetræner og ønsker gode ideer til, hvordan du kan bruge styrketræningsøvelser som en naturlig del af din undervisning på de ældste hold i svømmeskolen.
  • Instruktør i en gymnastik og/eller fitnessforening og ønsker ny inspiration til sjove brugbare øvelser samt hvordan disse kan bruges i træningen.  
  • Badmintontræner og ønsker at få nye spændende styrketræningsøvelser og aktiviteter med i rygsækken til dine børne og ungdomshold.

Om underviserne  
Helle Rolighed er uddannet træningsfysiolog med speciale i styrketræning for børn. Jesper Kragh Jeppesen er uddannet fysioterapeut og har en bred erfaring med idræt. Både Jesper og Helle arbejder til daglig på en idrætshøjskole med unge mennesker. Der er to undervisere på kurset.

Tilskud  
Vidste du, at medlemsforeninger får tilskud til kurser og uddannelser i DGI Storstrømmen? Tilskuddet trækkes automatisk fra tilmeldingen. 
Herudover kan foreninger fra Faxe, Stevns, Næstved, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland kommune søge om yderligere refusion eller tilskud ved egen kommune.  Bliv klogere på kommunernes regler HER.

Helle Rolighed, Jesper Kragh Jeppesen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer