Artikler

TIK Gymnastik flytter indendørs aktiviteter ud: Det bedste råd er at gøre det

TIK Gymnastik har flyttet flere hold, der normalt foregår inde i hallen, udenfor. Aktiviteterne er anderledes, men medlemmerne får stadig bevægelse og fællesskab, og det er det vigtigste.

Fundet i: Artikler

Pulje: Foreningsliv for alle

Børn af vanskeligt stillede forældre samt voksne flygtninge kan få hjælp til kontingent, stævner, hvis foreningen søger puljen Foreningsliv for alle. Puljen er finansieret af Poul Due Jensens Fond (Grundfos Fonden).

Fundet i: Artikler

Generalforsamling i april og maj i lyset af coronarestriktioner

OPDATERET DEN 25. MARTS 2021: Forsamlingsreglen, der fra 6. januar blev sænket til max. 5, gælder fortsat. Det nuværende forsamlingsloft på max. 5 indendørs gælder frem til 19. april. Hvad gør man så? Få svar på foreningens spørgsmål her.

Fundet i: Artikler

Sådan håndterer foreninger generalforsamlingen i coronatiden

OPDATERET DEN 25. MARTS 2021: Fra den 22. marts gælder en ny forsamlingsbekendtgørelse, som forlænger det indendørs forsamlingsloft på fem personer frem til 19. april 2021. Her opsummerer vi historikken fra foråret 2020 til nu.

Fundet i: Artikler

Sådan holder TRIF Fodbold fast i spillerne mens de er på efterskole

Fodboldspillerne i TRIF holder kontakten til både klubben, trænerne og kammeraterne, mens de er på efterskole, og derfor vender de fleste tilbage igen.

Fundet i: Artikler

Velkomstinitiativ trækker over 100 tilflyttere til aktiv forening

I 2020 er foreningen Aktiv Timring vokset fra 334 medlemmer til 443 medlemmer. Det skyldes især, at tilflyttere bliver budt velkommen af glade borgere, der fortæller om byens muligheder.

Fundet i: Artikler

Der må være en bagatelgrænse

Hvidvaskloven og bankgebyrer skyder langt over mål med krav, som selv små foreninger skal efterleve. Foreningsledere kalder kravene en tidsrøver, en foreningsdræber og det er i sidste ende til skade for folkesundheden.

Fundet i: Artikler

Grønt løb til den store guldmedalje

Løbeklubben Sparta ønsker, at det skal være slut med engangsemballage, der flyder i naturen. Med grønne tiltag til træning og events viser klubben omtanke for miljøet.

Fundet i: Artikler

”Vi blev brugt som skræk og advarsel”: Skytter bruger pausen til digital overhaling

Fra kuglepen og papir til ny hjemmeside, Facebook og IT-system. Skytteforeningen Sydvest kommer styrket og opdateret ud på den anden side af coronapausen.

Fundet i: Artikler

KHIF Løb & Powerwalk: Kommunikationshjælp har gjort os modige

Der kan hurtigt opstå mange spørgsmål, når foreningen kigger kommunikationen efter i sømmene. Sådan var det også i KHIF Løb & Powerwalk, der med DGI’s kommunikationshjælp fik svar og boostet selvtilliden.

Fundet i: Artikler
1/40