Artikler

Pulje: Foreningsliv for alle

Børn af vanskeligt stillede forældre og voksne flygtninge kan få hjælp til kontingent og stævner, hvis din forening søger puljen Foreningsliv for alle.

Fundet i: Artikler

Nu kan idrætsforeninger igen holde fysisk generalforsamling

OPDATERET DEN 8. juli 2021: Forsamlingsreglerne tillader igen fysisk generalforsamling. Den antalsmæssige begrænsning bortfaldet, og der er ikke krav om værnemidler, men om coronapas.

Fundet i: Artikler

Sammenholdet vokser: "Vi lærer sjove facts om hinanden og klubben i onlinestafet"

Bedre kendskab til hinanden og et stærkere sammenhold er effekter af en online medlemsstafet i Hvidovre Attack Floorball, der blev søsat da landet lukkede ned, og stadig kører i dag.

Fundet i: Artikler

Mixhold mønstrer klubsammenhold

Piger styrker relationerne på holdene, mens drenge trækker tempoet i spillet op. Det er erfaringen fra Middelfart Basketballklub, der har knækket koden på en god mixholdstræning

Fundet i: Artikler

Goddag mit navn er

Her får du opskrifter på præsentationsøvelsen ’Goddag mit navn er’ og 4 andre energizers og icebreakers, som giver energi til gode møder.

Fundet i: Artikler

Corona-bøvl blæser ikke ja-hatten af nordjyske frivillige

Nørhalnes idrætsledere lader sig ikke kue af medlemsnedgang og to gange aflysning af Nørhalne Cup. I stedet tænker de frem mod mulige corona-scenarier for Nørhalne Cup 2022.

Fundet i: Artikler

Corona-kompensationer fra staten

OVERBLIK PR. 27. MAJ 2021: Få svar på spørgsmål om de økonomiske ordninger fra staten, som foreninger kan få andel i som følge af Corona-situationen.

Fundet i: Artikler

Skytteklub i Aarhus skraber 500.000 kr. ind til nye faciliteter

VBF Skyttelaug fra det sydlige Aarhus’ faciliteter bliver snart topmoderne. Pengene til opgraderingen kommer fra puljer og fonde.

Fundet i: Artikler

Krav om AMO gælder de færreste idrætsforeninger

En undtagelse i Arbejdsmiljøloven betyder, at frivilligt arbejde, der har karakter af fritidsarbejde, ikke skal tælles med, når Arbejdstilsynet kræver, at foreninger etablerer en arbejdsmiljøorganisation.

Fundet i: Artikler

Lyst og glæde motiverer os til fysisk aktivitet

Mange dyrker motion for at blive sundere, men lysten til at bevæge kroppen er vigtigere, viser nye resultater fra den store undersøgelse Danmark i Bevægelse, som Syddansk Universitet står bag.

Fundet i: Artikler
1/42