Artikler

Foreninger i kontingent-dilemma ved sæsonstart 2021

Med uvished om hvornår foreningsidræt kan genåbne overvejer idrætsledere landet over kontingent og aktiviteter i den resterende indesæson. DGI’s formand opfordrer foreninger og medlemmer til at fastholde kontingentbetaling.

Fundet i: Artikler

Sådan: App’en styrker foreningens fællesskab

Tuse GF er gået digitalt. Det har lettet bestyrelsesarbejdet og givet bedre kontakt til trænere og forældre.

Fundet i: Artikler

Regler for fælles online arkiv

Lagring af foreningens dokumenter med personoplysninger i en cloud-løsning kræver en databehandleraftale med cloud-udbyderen.

Fundet i: Artikler

Sådan holdt Aakirkeby Idrætsforening en succesfuld digital generalforsamling

En grundig forberedelse resulterede i, at bestyrelsen i Aakirkeby Idrætsforening kun blev mødt af glade medlemmer, da de i foråret valgte at afholde generalforsamlingen digitalt.

Fundet i: Artikler

Starten som ny forening: ’Hvor svært kan det være,’ tænkte vi lidt naivt

Der er mange ting, der skal styr på, når du stifter en ny forening. Det oplevede Stavtrup IF Outdoor, der kastede sig ud i junglen af vedtægter, CVR-registrering og digitale signaturer.

Fundet i: Artikler

I Ry fik et spørgeskema forældrene på banen

Når forældre melder deres barn ind i Ry Fodbold, skal de samtidig forpligte sig til at hjælpe klubben med en times frivilligt arbejde. Et aktivt foreningsliv kræver forældrenes engagement, lyder begrundelsen.

Fundet i: Artikler

Generalforsamling efter 6. januar 2021 i lyset af coronarestriktioner

OPDATERET DEN 18. JANUAR 2021: Fra 6. januar kl. 12.00 og frem til 7. februar er forsamlingsreglen sænket til max. 5 - også hvad angår siddende forsamlinger. Det betyder i praksis, at generalforsamlinger i idrætsforeninger ikke kan gennemføres i januar og februar 2021. Hvad gør man så? Få svar på foreningens spørgsmål her.

Fundet i: Artikler

Sådan håndterer foreninger generalforsamlingen i coronatiden

OPDATERET DEN 18. JANUAR 2021: Generalforsamlinger kan i praksis ikke foregå fysisk i januar og februar 2021 efter at forsamlingsreglen blev sænket til max. 5. Her opsummerer vi historikken fra foråret 2020 til nu.

Fundet i: Artikler

Kommunesamarbejde fordobler medlemstallet i Hjertefitness

Hjertefitness i Køge har fordoblet sit medlemstal, efter at borgere i kommunal genoptræning nu bliver henvist til foreningen.

Fundet i: Artikler

Få hjælp til at finde en billig bank

Altingets prissammenligning fra dette efterår giver nyttige tal til foreninger, der er på jagt efter ingen eller små gebyrer for deres foreningskonto.

Fundet i: Artikler
1/39