Artikler

Falske mails snyder foreninger for tusinder af kroner

Idrætsforeninger lokkes i stigende grad til at overføre penge til udenlandske bedragere. Læs her, hvordan din forening undgår snyderiet.

Fundet i: Artikler

Er I en lukket klub?

Velkomsten er selve nøglen til fastholdelse og rekruttering i foreningen. Så giv begynderen fuld fokus og mærk, hvordan hele klubben vokser, siger foreningsekspert.

Fundet i: Artikler

Flinkhed smører forenings-motoren

Det er en fælles opgave at få nye til at føle sig godt tilpas i foreningen, siger Lars AP fra bevægelsen Fucking Flink. Vi skal turde tage kontakt til nye, hvis foreningen skal overleve.

Fundet i: Artikler

Nye regler: Billedbrug på nettet bliver nemmere

Datatilsynet lemper praksis for brug af billeder på internettet.

Fundet i: Artikler

Ny ferielov betyder indefrysning af feriepenge

Feriepenge, der optjenes fra 1. september i år til 31. august 2020 bliver indefrosset. Det er en konsekvens af en ny ferielov, som får betydning for timelønnede instruktører og trænere på ”fast løn.”

Fundet i: Artikler

Kom i toppen af Google med Boblberg og find nye medlemmer

På Boblberg kan I sprede fordelene ved at melde sig ind i jeres forening. Det kan bringe jer til tops på Google og skaffe nye medlemmer.

Fundet i: Artikler

Fejr frivilligheden med Frivillig Fredag

Den 27. september inviterer lokale arrangører i hele Danmark til arrangementer og aktiviteter, der skal fejre og hylde de tusinde frivillige, der hver dag gør en forskel.

Fundet i: Artikler

Få forholdsregler kan redde din forening fra økonomisk lussing

It-kriminelle bliver mere luskede i deres forsøg på at narre penge fra borgere, virksomheder og foreninger. Du og din forening kan dog gøre meget med almindelig sund fornuft.

Fundet i: Artikler

Få fat i gubberne

Rigtige mænd holder sig i gang hele livet. Men har din forening et tilbud for seniormændene? Gubberne fra Skjold har knækket koden og samler hver uge 60 mænd til floorball.

Fundet i: Artikler

Definér klubbens værdier og hjælp trænerne på vej

Jo tydeligere det er, hvad I vil som klub, jo lettere er det at have gode trænere og skabe en stærk kultur i klubben. Arbejdet starter i bestyrelsen.

Fundet i: Artikler
1/18