Artikler

15 gode råd til foreninger: Sådan sparer I på energien

Spar på strøm, vand og varme og få flere penge til aktiviteter i idrætsforeningen. Her er 15 gode råd fra energikonsulenten til energiforbedringer i foreningens klubhus.

Fundet i: Artikler

Spar på energien og få flere penge til aktiviteter

Energiforbedringer i klubhuse er ikke kun godt for miljøet og økonomien – det gør det også rarere at komme i klubben. Det er erfaringen i Viborg Kommune.

Fundet i: Artikler

20-årig revolutionerede foreningslivet i Svenstrup

LONG READ: "Foreningslivet må forstå, at frivillige ikke har den samme tid som for 30 år siden," siger Jonas Sørig. Han har skabt en hær af frivillige.

Fundet i: Artikler

Gør leg til en fest i din forening

Tilbyder foreningen leg som en aktivitet på lige fod med fodbold og gymnastik, tiltrækker det børn og familier, der vil andet end at præstere.

Fundet i: Artikler

Formandsskifte? RIF sendte Karen udenfor døren

Hvad gør man, når foreningens frontfigur ønsker at takke af? Se videoen om formandsskiftet Rødkærsbro IF.

Fundet i: Artikler

Dyrk den gode velkomst

Med fem enkle løfter letter du integrationen for de nye borgere, du møder i og uden for foreningen. Projektet hedder Velkomstalliancen og successen afhænger – også – af dig!

Fundet i: Artikler

Storbyborgere må kigge langt efter idrætsfaciliteter

Idrætsfaciliteter og rekreative områder bliver ikke prioriteret i storbyernes nye bydele. Det sætter sportsinfrastrukturen er under pres.

Fundet i: Artikler

Facilitetsdatabasen giver dig overblik

Et kig i facilitetsdatabasen kan hjælpe dig med afgørende argumenter, hvis du skal forhandle med kommunen om at bygge nye idrætsfaciliteter. Databasen viser blandt andet, hvor mange borgere der må deles om hver bane eller hal i dit område.

Fundet i: Artikler

Video: Sådan dannede Virklund Outdoor sin nye forening og fik succes

Involvering og et fælles mål var vigtige elementer, da Virklund Outdoor skulle lave sin forening. I dag har foreningen succes og glade medlemmer.

Fundet i: Artikler

Nu kan I søge DIF og DGI's foreningspulje

Den nye foreningspulje på cirka 45 millioner kroner skal give endnu bedre oplevelser og muligheder i idrætsforeningerne.

Fundet i: Artikler
1/17