Artikler

Sådan håndterer foreninger generalforsamlingen efter 8. juni

OPDATERET DEN 25. SEPTEMBER 2020: Nu kan generalforsamlinger igen foregå fysisk - også med flere end 50 deltagere.

Fundet i: Artikler

Sportsklub på vigtig idrætsmission i Afrika

Skovby Sportsklub samarbejder med en lokal forening i landet, hvor "everybody is busy surviving". Børn og voksne på Zanzibar i Tanzania skal samles om alt det gode, som idræt og bevægelse fører med sig.

Fundet i: Artikler

Sådan fik Vemmelev SG&I en corona-plan

Coronaregler- og retningslinjerne kan være en jungle at navigere i for idrætsforeningerne. Ikke alene ændrer de sig, men de betyder også, at der skal flere frivillige på banen og flere midler til rengøring.

Fundet i: Artikler

Hvordan bygger du en svømmeklub fra bunden?

Hvordan ville du forme din forening, hvis du skulle bygge den op igen fra ny? En tanke Dragør Svømmeklub har haft rig lejlighed til at tænke, for i hele otte år lå foreningen i dvale.

Fundet i: Artikler

For 1 mio. kroner frivilligt arbejde

Frivillige og lokale sponsorer bygger udendørs skaterfaciliteter til en femtedel af prisen. Resultatet er ikke bare enestående – det er båret og præget af de frivilliges egne ønsker.

Fundet i: Artikler

Ekspert: Sådan får bestyrelsen succes med forandringer

Det behøver ikke at skabe konflikter at føre forandringer ud i livet. Foreningens medlemmer skal bare vide, hvad der foregår, mener ledelsesekspert.

Fundet i: Artikler

Sådan endte svær fusion med fulde hold for tre klubber

Fusionen var en lang og sej kamp for de tre badmintonklubber i Randers. Men to år og mange udfordringer senere er klubberne smeltet sammen, og medlemmerne strømmer til.

Fundet i: Artikler

Tre landsbyklubber vender ond cirkel med samarbejde

Det kan være svært at drive forening i yderområderne. Men lidt nord for Randers har tre landsbyklubber vendt den negative spiral til en lokal fodboldsucces.

Fundet i: Artikler

Fælles lege og ritualer ryster det nye hold sammen

To midtjyske gymnastikforeninger har gjort op med klikerne på deres fælles hold med masser lege, faste ritualer og sociale aktiviteter.

Fundet i: Artikler

Nye regler for håndtering af plettede børneattester

Personer med plettede børneattester er fremover automatisk udelukket fra at være træner eller instruktør i idrætsforeninger, men kan nu ansøge et såkaldt Seksualkrænkelsesnævn om tilladelse.

Fundet i: Artikler
1/36