Artikler

Do's and dont's: sådan tiltrækker du unge frivillige

Hvordan får en forening inddraget unge i en bestyrelse, som trænere eller som hjælpetræner? Her får du DGI's do's and dont's til, hvordan I får flere unge frivillige i foreningen.

Fundet i: Artikler

Regler for unges frivillige arbejde drøftet på DGI's årsmøde

Det fremgår ikke klart af lovgivningen, at 13-15-årige må være trænere og instruktører, men der er udsigt til at det gøres tydeligt.

Fundet i: Artikler

Kig efter disse certificeringer og undgå grøn salgsgas

Der findes ikke bæredygtigt tøj – alligevel kan der stå ’klimavenligt’ og ’CO2-neutralt’ i nakken på dit sportstøj. Her er, hvad jeres forening skal kigge efter for ikke at blive snydt af greenwashing og samtidig gøre en god klima-gerning.

Fundet i: Artikler

Bliv inspireret af fem grønne foreninger

Der kan hurtigt gå drift og økonomi i den, når man er en del af en frivillig forening, og derfor kan det være en stor mundfuld at indtænke bæredygtighed i dagligdagen. Få fem konkrete ideer til, hvad du kan gøre i din forening for den grønne dagsorden.

Fundet i: Artikler

Kend jeres medlemmer: Sæt fokus på livsfaserne

Her får I styr på forskellige livsfaser, der kendetegner forskellige perioder i livet og påvirker medlemmernes aktiviteter i foreningen.

Fundet i: Artikler

Tema: Verden er vores - pas godt på den

Idéerne i dette tema om bæredygtig udvikling må bruges, genbruges og recirkuleres til gavn for en grønnere planet.

Fundet i: Artikler

Idéer til bæredygtig udvikling fra DGI's Landsstævne

Bæredygtig udvikling var tænkt ind i alle faser af Landstævne 2022. Nogle initiativer med større succes end andre, men deltagerne tog godt imod de grønne indsatser.

Fundet i: Artikler

Udsigt til mere lempelige krav fra bankerne til landets foreninger

Finanstilsynets nye vejledning kan lette foreningernes byrder, når bankerne som værn mod hvidvask og terrorfinansiering skal indhente oplysninger som led i kravet om kundekendskab og risikovurdere foreninger.

Fundet i: Artikler

Fitnesshold i idrætsforeninger rammes ikke af moms

Det kan i fremtiden blive dyrere at dyrke fitness i et kommercielt fitnesscenter. Ændringen vil ikke berøre fitnesshold i foreninger.

Fundet i: Artikler

Krumspring har fundet genvej til mere haltid

Køen til idrætshallerne i København er lang, og derfor tænker gymnastikforeningen Krumspring kreativt. I tæt samarbejde med skoler og daginstitutioner har foreningen skaffet sig mere haltid, løftet integrationen og fået markant medlemsfremgang.

Fundet i: Artikler
1/48