Download JA- kit

Her kan du downloade et ja-kit til brug ved jeres ja-aktivitet. En ja-aktivitet er en event eller en happening, hvor din forening spørger potentielle nye frivillige. Nedenfor finder du ideer til ja-aktiviteter, materialer til brug på hjemmeside, facebook, plakater og flyers, som du kan tilpasse netop jeres forening. Før hvert materiale er der ideer til, hvordan du kan anvende dem. Download al materialet i en samlet zipfil til højre eller enkeltvis nedenfor.

Se nogle ideer til JA-aktiviteter her

Skabeloner til flyer og plakater

Brug eksempelvis wordskabeloner til en plakat, en flyer og en annonce til at hænge op i klubben, til stævnet eller den ja-aktivitet, som I vil arrangere.

Annoncen kan bruges i opvsningsprogrammer, indbydelser, eller i lokale medier.  I selv indsætte jeres foreningslogo og ændre i teksten, så den passer til lige netop jer.

Print selv, eller bestil jeres færdigdesignede plakat hos jeres lokale DGI landsdelsforening.

Badminton - Cykling - Fitness 1 - Fitness 2- Fodbold - GymnastikHåndbold - Karate - Løb - Landevejscykling Mountainbike - Skydning - Svømning - Tennis 

Webbannere

Brug eksempelvis et webbanner til at linkt til et opslag på frivillige tjanser hos jer på jeres hjemmeside, eller hos jeres samarbejdspartnere.

I kan også linke fra banneret og ind til www.dgi.dk/ja, hvor DGI lige nu kører en kampagne, som har til formål at gøre opmærksom på det store frivillige stykke arbejde, der er rundt i sportsklubberne.

Webbanner 930 X 180 px - Webbanner 300 X 250 px - Webbanner 160 X 300 px

Facebook-billeder

Brug fx facebook-billederne som en flot måde at gøre opmærksom på, at I afholder en ja-aktivitet hos jer. I kan også bruge billedet, hvis I konkret står og mangler en frivillig fx i forbindelse med et specifikt arrangement eller et opslag på en træner eller en hjælper.

Hent facebookbilleder

Skabelon til registrering af frivillige

Registrer jeres nye frivillige i Excell-arket, så I kan holde styr på de frivillige, som endnu ikke har en opgave, men som har indikeret, at de gerne vil give en hånd med. Notere kontaktoplysninger samt hvilke kompetencer, interesser og ønsker, den enkelte nye frivillige har.

Hent opgaveplan og frivilligark her

Logo

JA-logo’et kan bruges på jeres hjemmeside, som logo på en t-shirt, visitkort eller breve, i forbindelse med jeres ja-aktiviteter.

Hent logoet her

Hent hele kittet her

Download hele kittet som zip-fil 

Har du spørgsmål til anvendelsen af ja-kittet, så tag fat i din lokale landsdelsforening.