Goddag mit navn er

Her får du opskrifter på præsentationsøvelsen ’Goddag mit navn er’ og 4 andre energizers og icebreakers, som giver energi til gode møder.

Linn Trentel Busch (t.h.) i en aktiv energizer i skoven.

Energizers er Linn Trentel Busch’ betegnelse for små aktive øvelser, icebreakers eller energiinsprøjtninger, som kan bryde isen, skabe stemning og variation i ensformige møder, træning eller undervisning.

Energizers

- mere end 150 idéer til enhver anledning.

En inspirationsbog med opskrifter på små aktive øvelser, som kan anvendes af instruktører, møde- og procesledere, lærere og festlige ildsjæle. 

Af Linn Trentel Busch,  fysioterapeut, sundheds- og arbejdsmiljøkonsulent, instruktør mv. Udgivet i 2021. 

Enegizers er også titlen på Linn Trentel Buschs bog, der har undertitlen ’Mere end 150 idéer til enhver anledning,’ og den byder på samarbejdsøvelser, øvelser til refleksion, energiboost, der kalder smilet frem og meget mere. 

Linn Trentel Busch understreger, at selv om energizers er sjove og kalder smilet frem, så er der en mening bag.  De kan bruges til at få folk til at føle sig tilpas og inkluderet i en gruppe – i undervisning, træning, kurser eller møder. 

Læs mere om bagrunden for inkluderende lege.

Fem præsentationsøvelser

Her giver vi opskrifter på fem af bogens øvelser, der er særlig velegnede til grupper og møder, hvor deltagerne måske ikke kender hinanden.