Kom i toppen af Google med Boblberg og find nye medlemmer

På Boblberg kan I sprede fordelene ved at melde sig ind i jeres forening. Det kan bringe jer til tops på Google og skaffe nye medlemmer.

Det er fedt at være en del af et fællesskab! På Boblberg.dk søger folk over hele landet fællesskaber og relationer baseret på interesser. Foto: Lasse Olsson

Boblberg.dk er en online portal, der danner rammer for et digitalt fællesskab. Her kan borgere over hele landet skabe nye relationer på baggrund af fælles interesser og oplevelser.

Læs også: Senioridræt sætter gang i livsglæden

Det gør man ved at dele sine interesser i såkaldte bobler og interagere med andres bobler. Emnerne kan være alt fra motion til frivillighed og ensomhed.

Mange søger relationer og sociale fællesskaber. Det kan foreninger tilbyde, men mange borgere ved det ikke. Nu kan foreninger også være med på Boblberg.

Boblberg

Boblberg.dk er en borger-til-borger-portal, der danner rammerne for et digitalt fællesskab.

Her inspireres du til at dele dine interesser i såkaldte bobler, og måske får du endda lyst til at opsøge andres interesser via deres bobler.

En ’bobl’ på Boblberg er et billedligt udtryk for et opslag, hvori du kan skrive hvem eller hvad du ønsker at finde.

Boblberg samarbejder blandt andre med 30 danske kommuner og Dansk Røde Kors.

Boblberg vandt Fællesskabsprisen 2019 for sin indsats for at hjælpe flere borgere ind i et fællesskab.

Vis mere Vis mindre

Henvend jer til nye medlemmer

Mere end 500 forskellige foreninger er allerede en del af fællesskabet, hvor der er plads til alt fra små lokale idrætsforeninger til store sociale foreninger.

Ofte kræver det en opsøgende indsats at komme i kontakt med nye medlemmer, men på Boblberg kan I henvende jer direkte til lokale, som leder efter nye fællesskaber.

Hvis en person i jeres område har oprettet en såkaldt bobl, hvor personen for eksempel søger venner, træningsmakker eller frivilligt arbejde, kan I henvende jer til personen og fortælle om fordelene ved at melde sig ind i jeres forening.

I kan også søge efter bobler med særlige interesser, så I kun ser dem, som er relevante for jer. Hvis I for eksempel søger deltagere til et nyt badmintonhold, kan I søge efter bobler med badminton som interesse.

I har også mulighed for selv at oprette en bobl og fortælle, hvad I tilbyder, og hvem I ønsker at komme i kontakt med.

Det behøver ikke være nye medlemmer – det kan også være frivillige ledere og hjælpere. I kan også lave bobler om specifikke træninger eller andre aktiviteter.

Læs også: Esport finder plads i de traditionelle foreninger

Få gratis synlighed

Boblberg dækker et bredt spektrum af personer og interesser. På den måde kan I komme i kontakt med folk, som ellers aldrig var stødt på jeres forening. Det kan resultere i mangfoldighed og nye fællesskaber i foreningen, og så kan det være en stor hjælp for dem, som går hjemme.

Det er nemt at oprette sig som forening, og så er det helt gratis. Det er ret unikt, når man tænker på den synlighed, Boblberg kan tilbyde jer.

Nibe og Omegns Skyttekreds er via Boblberg kommet helt til tops i Google-søgninger. Det er meget værdifuldt, når I skal opdages af potentielle medlemmer.

Boblberg samarbejder med 30 kommuner, og flere kommer løbende til. Målet er at fremme et mangfoldigt foreningsliv, som styrker de lokale fællesskaber i de enkelte kommuner.

Boblberg har allerede mere end 200.000 brugere, som søger nye fællesskaber eller relationer.

Læs mere på Boblberg.dk.