Opdatér din forening

Stemmer kontaktoplysninger om bestyrelse og trænere i din forening overens med data i DGI's Foreningsservice?

DGI anbefaler, at foreninger opdaterer Foreningsservice en til to gange om året

Foreningsservice er en database, som indeholder kontaktoplysninger på bestyrelsesmedlemmer, trænere, hjælpetrænere, instruktører og andre nøglepersoner i din forening.

Medlemsservice fra DGI

Bestyrelses- og udvalgsmedlemmer, trænere og instruktører, som er registreret med korrekt post- og mailadresse kan få gavn af forskellige former for medlemsservice fra DGI.

Det er for eksempel tilbud om

  • Træner- og lederkurser med et særligt DGI-tilskud
  • Gratis abonnement på magasinet Udspil, som udkommer 6 gange i 2019
  • Træner- og/eller ledernyhedsbreve direkte i mailboksen til trænere, der har givet samtykke til at modtage mails fra DGI

Opdatér oplysninger

Når de forkerte personer er registreret, havner information, viden og inspiration i de forkerte postkasser. Derfor anbefaler DGI, at du og din forening mindst to gange om året tjekker oplysningerne i Foreningsservice. Det kræver et log in. Er brugernavn og adgangskode forsvundet i mailbunkerne, får du et nyt log in ved at oplyse din mailadresse. Tjek oplysningerne her.

Din forening på dgi.dk

På dgi.dk kan alle søge forening og idrætter. Skal de interesserede finde og komme videre til din forening, er det vigtigt, at kontaktoplysningerne er opdateret. Det gælder også oplysning om foreningens hjemmeside og Facebookside - og evt. beskrivelse og aktiviteter.

Tjek for eksempel oplysninger om din forening