Sisse er Socialminister for hele holdet

Vælg en forælder på holdet, der sørger for hygge og sjove oplevelser, som hylder fællesskabet. Det er en gevinst for både børn og forening.

Alle hold skal have en Sisse ... eller rettere: En Socialminister!

På alle børnehold i Valby Boldklub har de derfor valgt en Socialminister. Det er en forælder, som sørger for at fællesskabet på holdet får et løft. Og det er i følge mor til to fodboldspillere, Sisse Nagel, et kæmpe hit:

"Børnene nyder at se os forældre være sammen om noget og bakke op om deres interesse. Og så giver bowlingturen og æbleskivehygge børnene en anledning til at se hinanden i andre sammenhænge, hvor det ikke er den bedste på holdet, der nødvendigvis er i centrum," siger Sisse Nagel.

Hun er mor til Viggo og Cornelius på henholdsvis seks og otte – og så er hun såkaldt Socialminister på U8. Sønnen Viggo har spillet i klubben i fire år og nu er lillebror Cornelius lige startet. 

Et forælderansvar

Det er i følge Sisse Nagel en forælderopgave at vise børnene, hvordan man begår sig i foreningen og der i blandt bidrage til den gode stemning og fælles oplevelser. 

Som Socialminister arrangerer hun sammen med de andre socialministre udflugter, grillfest, bowlingture og æbleskivehygge til jul. Indsatsen har en stor betydning for børnenes lyst til at gå til fodbold, og Sisse Nagel nyder at se sønnernes glæde ved at komme i foreningen:   

"Klubben er et godt sted, fordi der plads til at være barn og plads til at have det sjovt. Det er vigtigt for os som forældre, at de lærer miljøet i en klub at kende, fællesskab og kammeratskab. Klubben er i virkeligheden et mødested for børn i hele byen," siger Sisse Nagel.