Artikler

DGI og INTERSPORT hylder idrættens frivillige

Gennem corona-krisen har frivillig efter frivillig holdt gejsten oppe i foreningslivet. De kommende uger hylder DGI og INTERSPORT de frivillige, blandt andet med Super-Gejst-Spreder-Prisen.

Fundet i: Artikler

Stor glæde i fitnessforeninger efter afgørelse i Ankestyrelsen

I flere år har fitnessforeninger i Silkeborg Kommune været i venteposition, for kommunen tøvede med økonomisk støtte. En ny afgørelse fra Ankestyrelsen slår fast, at kommuner gerne må støtte fitnessforeninger, og Silkeborg Kommune vil nu se på sagerne igen.

Fundet i: Artikler

Sønderjysk forening bruger coronapausen til at udvikle ny hjemmeside

Hammelev Sogns Ungdomsforening bruger coronanedlukningen til at opdatere hjemmesiden, så foreningen er mere synlig og tilgængelig, når idrætten åbner igen.

Fundet i: Artikler

Foreninger i kontingent-dilemma ved sæsonstart 2021

Med uvished om hvornår foreningsidræt kan genåbne overvejer idrætsledere landet over kontingent og aktiviteter i den resterende indesæson. DGI’s formand opfordrer foreninger og medlemmer til at fastholde kontingentbetaling.

Fundet i: Artikler

Sådan: App’en styrker foreningens fællesskab

Tuse GF er gået digitalt. Det har lettet bestyrelsesarbejdet og givet bedre kontakt til trænere og forældre.

Fundet i: Artikler

Regler for fælles online arkiv

Lagring af foreningens dokumenter med personoplysninger i en cloud-løsning kræver en databehandleraftale med cloud-udbyderen.

Fundet i: Artikler

Sådan holdt Aakirkeby Idrætsforening en succesfuld digital generalforsamling

En grundig forberedelse resulterede i, at bestyrelsen i Aakirkeby Idrætsforening kun blev mødt af glade medlemmer, da de i foråret valgte at afholde generalforsamlingen digitalt.

Fundet i: Artikler

Starten som ny forening: ’Hvor svært kan det være,’ tænkte vi lidt naivt

Der er mange ting, der skal styr på, når du stifter en ny forening. Det oplevede Stavtrup IF Outdoor, der kastede sig ud i junglen af vedtægter, CVR-registrering og digitale signaturer.

Fundet i: Artikler

I Ry fik et spørgeskema forældrene på banen

Når forældre melder deres barn ind i Ry Fodbold, skal de samtidig forpligte sig til at hjælpe klubben med en times frivilligt arbejde. Et aktivt foreningsliv kræver forældrenes engagement, lyder begrundelsen.

Fundet i: Artikler

Kommunesamarbejde fordobler medlemstallet i Hjertefitness

Hjertefitness i Køge har fordoblet sit medlemstal, efter at borgere i kommunal genoptræning nu bliver henvist til foreningen.

Fundet i: Artikler
2/40