Artikler

Corona-bøvl blæser ikke ja-hatten af nordjyske frivillige

Nørhalnes idrætsledere lader sig ikke kue af medlemsnedgang og to gange aflysning af Nørhalne Cup. I stedet tænker de frem mod mulige corona-scenarier for Nørhalne Cup 2022.

Fundet i: Artikler

Corona-kompensationer fra staten

OVERBLIK PR. 27. MAJ 2021: Få svar på spørgsmål om de økonomiske ordninger fra staten, som foreninger kan få andel i som følge af Corona-situationen.

Fundet i: Artikler

Skytteklub i Aarhus skraber 500.000 kr. ind til nye faciliteter

VBF Skyttelaug fra det sydlige Aarhus’ faciliteter bliver snart topmoderne. Pengene til opgraderingen kommer fra puljer og fonde.

Fundet i: Artikler

Krav om AMO gælder de færreste idrætsforeninger

En undtagelse i Arbejdsmiljøloven betyder, at frivilligt arbejde, der har karakter af fritidsarbejde, ikke skal tælles med, når Arbejdstilsynet kræver, at foreninger etablerer en arbejdsmiljøorganisation.

Fundet i: Artikler

Lyst og glæde motiverer os til fysisk aktivitet

Mange dyrker motion for at blive sundere, men lysten til at bevæge kroppen er vigtigere, viser nye resultater fra den store undersøgelse Danmark i Bevægelse, som Syddansk Universitet står bag.

Fundet i: Artikler

Sådan håndterer foreninger generalforsamlingen i coronatiden

Her opsummerer vi historikken for myndighedernes op- og nedjustering af forsamlingsloftet fra foråret 2020 til nu.

Fundet i: Artikler

Skolelærerparagraffen kommer med på børneattesten

Fremover kommer det til at fremgå af børneattesten, når en voksen idrætsleder er dømt efter skolelærerparagraffen for et seksuelt forhold til en person under 18 år.

Fundet i: Artikler

Unge uddeler penge til sommerevent i Næstved Esport

Næstved Esport slog hul på ImpulsPuljen med deres idé om et åbent hus-event med pølsevogn og rød løber på byens torv. Det unge advisory board er klar til at støtte mange flere ideer.

Fundet i: Artikler

Hold trit med de nye aktive

Corona og lockdown har efterladt mange med en sofabagdel. Men ikke alle: For en helt ny gruppe aktive går skovstier og veje tynde.

Fundet i: Artikler

13 Super-Gejst-Spredere hyldes landet over

DGI modtog 1000 indstillinger, da landsdelenes Super-Gejst-Spredere skulle findes. Nu er priserne overrakt - se, hvem der har fået dem.

Fundet i: Artikler
2/42