Artikler

Takster for skattefri godtgørelse til ulønnede

Skatterådet har fastsat satser for skattefri godtgørelser for 2022 til frivillige. Opdateret med ny vejledning pr. 19. maj 2022.

Fundet i: Artikler

Nu skal benspænd for foreningerne kortlægges

Idrætsforeninger kan skrive til en særlig mailadresse om de bureaukratiske byrder og andre barrierer, de oplever. Opfordringen kommer fra kulturminister Ane Halsboe, og DGI bakker op.

Fundet i: Artikler

Skræddersyet stævne genererer stor glæde

Når man tilpasser idrætten til målgruppen, kan hvem som helst få glæde af at være med. Det oplevede 193 elever og lærere fra 10 specialskoler ved et skræddersyet håndboldstævne i Midtjylland.

Fundet i: Artikler

Status på flygtningestrømmen og råd om den gode velkomst

Se status på flygtningestrømmen fra Ukraine, hvem de ukrainske flygtninge er, og hvordan foreninger kan byde dem velkommen.

Fundet i: Artikler

Søstre skaber lokalt sammenhold gennem bevægelse

Hvad gør du, hvis der ikke findes et hold til dig? Du starter dit eget, tænkte søstrene Feline og Cirkeline Palle på 17 og 19 år. De har fået succes med deres danse/gymnastikhold i Præstø.

Fundet i: Artikler

Få betaling på mobiltelefonen

Der kan være langt mellem kontanterne både i idrætsforeninger og hos medlemmer. Men mange har en mobiltelefon, som nemt kan bruges til betaling - også i jeres forening.

Fundet i: Artikler

Forslag til paragraf om digital generalforsamling

DGI Jura har udarbejdet anbefalinger og forslag til en supplerende paragraf til foreningsvedtægter om digital generalforsamling, som kan bruges, når det ikke er muligt at holde en fysisk generalforsamling.

Fundet i: Artikler

4.500 frivillige skal få Landsstævnet til at klappe

Gigantisk puslespil: 55.000 frivillig-timer skal findes, fordeles og uddelegeres, inden det for alvor går løs til i Svendborg til sommer.

Fundet i: Artikler

Læring og udvikling fra corona skal få de frivillige tilbage

Corona kostede frivillige kræfter i idrætsforeningerne, men løsningen kan være simpel: Få ro til at komme på fode igen, kig på udviklingsmulighederne – så kommer de frivillige tilbage.

Fundet i: Artikler

Den gode velkomst sikrer, nye medlemmer bliver i foreningen

Det handler om relationer og om at føle sig set. Det er idéen bag Sønderborg Skyttekreds strukturerede plan for, hvordan de tager imod nye ungdomsmedlemmer. Resultatet har været mindst ét nyt medlem om ugen, siden de startede.

Fundet i: Artikler
2/46