Artikler

Unge uddeler penge til sommerevent i Næstved Esport

Næstved Esport slog hul på ImpulsPuljen med deres idé om et åbent hus-event med pølsevogn og rød løber på byens torv. Det unge advisory board er klar til at støtte mange flere ideer.

Fundet i: Artikler

Hold trit med de nye aktive

Corona og lockdown har efterladt mange med en sofabagdel. Men ikke alle: For en helt ny gruppe aktive går skovstier og veje tynde.

Fundet i: Artikler

13 Super-Gejst-Spredere hyldes landet over

DGI modtog 1000 indstillinger, da landsdelenes Super-Gejst-Spredere skulle findes. Nu er priserne overrakt - se, hvem der har fået dem.

Fundet i: Artikler

Hvordan åbner vi op efter nedlukning?

Forkort træningen og forlæng tilknytningen, lyder rådet fra motivationsforsker. Det vil få de gamle medlemmer tilbage og gøre det nemt for nye at dukke op.

Fundet i: Artikler

Skal vi mødes digitalt – eller face to face?

Det kræver minutiøs forberedelse at lykkes med ideudvikling i en digital workshop for 69 mennesker.

Fundet i: Artikler

Brunch og brugerinddragelse på skærmen

Fremtidens idrætscenter i Skørping tog form, da 69 borgere sammen udviklede idéer i en Zoom-workshop hjemme ved spisebordet. Se videoen.

Fundet i: Artikler

TIK Gymnastik flytter indendørs aktiviteter ud: Det bedste råd er at gøre det

TIK Gymnastik har flyttet flere hold, der normalt foregår inde i hallen, udenfor. Aktiviteterne er anderledes, men medlemmerne får stadig bevægelse og fællesskab, og det er det vigtigste.

Fundet i: Artikler

Sådan holder TRIF Fodbold fast i spillerne mens de er på efterskole

Fodboldspillerne i TRIF holder kontakten til både klubben, trænerne og kammeraterne, mens de er på efterskole, og derfor vender de fleste tilbage igen.

Fundet i: Artikler

Velkomstinitiativ trækker over 100 tilflyttere til aktiv forening

I 2020 er foreningen Aktiv Timring vokset fra 334 medlemmer til 443 medlemmer. Det skyldes især, at tilflyttere bliver budt velkommen af glade borgere, der fortæller om byens muligheder.

Fundet i: Artikler

Der må være en bagatelgrænse

Hvidvaskloven og bankgebyrer skyder langt over mål med krav, som selv små foreninger skal efterleve. Foreningsledere kalder kravene en tidsrøver, en foreningsdræber og det er i sidste ende til skade for folkesundheden.

Fundet i: Artikler
4/43