Bliv medlem af DGI

Foreninger kan blive medlem af DGI. Det sker ved at søge om optagelse i den af DGI's 14 landsdelsforeninger, der dækker jeres kommune.

DGI er opdelt i 14 landsdelsforeninger. Din forening kan søge om optagelse i den landsdelsforeninger, der dækker den kommune, hvor din forening hører hjemme. 

DGI er opdelt i 14 landsdelsforeninger

Find din landsdelsforening på listen. Hos den skal I hente og udfylde et ansøgningsskema, hvorefter I søger om medlemskab. 

OBS! Vedtægter og kontingent kan variere fra landsdelsforening til landsdelsforening.

Vejledning, viden og rabatter

Et medlemskab giver adgang til tilbud og fordele, der gør det nemmere at være forening og foreningsleder i Danmark.

I får for eksempel en forsikringspakke gennem Idrættens Forsikringer. Vi står også klar med konsulenthjælp og foreningsrådgivning, hvis jeres forening får brug for rådgivning og sparring.

I får adgang til at søge tilskud i de puljer, der aktuelt findes i DGI og mulighed for at opnå rabatter, der kan gøre hverdagen lettere for jeres forening.

Et medlemsskab giver også mulighed for at bestyrelsesmedlemmer, trænere og instruktører kan modtage DGI Magasinet Udspil direkte i postkassen seks gange om året. Udspil har fokus på foreningsudvikling, nye tendenser inden for idræt og motion og nyheder om træning, krop og sundhed.