DM i Foreningsudvikling

DM i Foreningsudvikling er på én gang en dyst mellem foreninger og et udviklingsforløb for hver enkelt forening, som er med.

DM i Foreningsudvikling er et længerevarende tilbud til jeres forening. Forløbet starter i august og varer frem til september året efter. Gennem hele perioden vil DGI sammen med jer have fokus på at udvikle jeres forening gennem sparring, input og hjælp fra kompetente eksperter. Formålet er at udvikle jeres forening, ruste den til fremtiden og gøre den endnu mere attraktiv.

Udviklingen kan foregå inden for mange forskellige felter. For eksempel kan I få hjælp til at blive skarpere på jeres vision, jeres organisering eller jeres kommunikation. I kan også få hjælp til, hvordan I rekrutterer og fastholder de frivillige kræfter. I bestemmer selv, hvilke områder der skal under luppen.

En undersøgelse fra SDU viser, at flere end halvdelen af de foreninger, der har deltaget i DM i Foreningsledelse, oplever at have fået mere styr på bestyrelsesarbejdet. Undersøgelsen påpeger også, at stort set alle de foreninger, der har deltaget i et forløb, har fået et mere positivt syn på foreningens fremtid. Derudover fremhæver undersøgelsen, at forløbet for halvdelen af de tilmeldte foreninger har været medvirkende til en fremgang i antallet af frivillige.

Læs mere om de mange muligheder, som DM i Foreningsudvikling åbner op for, her på siden.