Foreningsservice

DGI Foreningsservice øger foreningens kompetencer, økonomi og synlighed.

De administrative opgaver hober sig hurtigt op i en forening med mange aktiviteter og mange medlemmer. DGI Foreningsservice gør det nemmere for jer.

I DGI Foreningsservice kan I for eksempel tilmelde foreningsledelsen/instruktører til kurser m.m. - og samtidig holde overblik over de tilmeldte. Når der tilmeldes gennem Foreningsservicve sikrer I at der opnås evt. DGI-rabatter.

I kan også holde jeres oplysninger om foreningen og foreningsaktiviteter opdaterede for at opnå gratis synlighed på dgi.dk og i ”Bevæg dig for livets” nye funktion ”Find idræt”, der gør det lettere for danskerne at finde en idrætsforening i deres lokalområde.

For at din forening bliver vist rigtigt i ”Find idræt”, kræver det, at foreningens kontaktoplysninger er oprettede og opdaterede i CFR/Foreningsservice. Derudover kan I bestille tryksager, bannere og grafisk hjælp i DGI's printshop, til foreningspris naturligvis.

Nedenfor kan I læse om alle de muligheder og tilbud, der er indeholdt i DGI Foreningsservice - samt finde nem adgang til Foreningsservice: Login.