Medlemsystemer, der letter foreningsarbejdet

Digitale medlemsystemer kan hjælpe jer med at holde styr på foreningens aktive. Her er 3 systemer, som DGI anbefaler.

Vælg ét IT-system der kan håndtere det hele, eller flere systemer, der spiller godt sammen. Uanset hvad I vælger, gør I det lettere at håndtere de tre hovedområder som administrationen af en forening typisk består af: medlemshåndtering, kommunikation og regnskab.

DGI anbefaler

DGI anbefaler MinForening, Holdsport eller Conventus, afhængig af hvilke krav I har til funktioner.

Her får du et overblik over, hvad de kan og hvilke typer foreninger systemerne egner sig til:

MinForening

MinForening er en gratis app med en webplatform, der gør det nemt for både medlemmer og frivillige.

MinForening hjælper jer med at styre aktiviteter, medlemsadministration og betalinger gennem mobilepay.

Systemet er velegnet til mindre foreninger og foreninger der ikke har store krav til funktionalitet. MinForenings app er et godt supplement til foreninger, der i dag anvender Conventus eller Winkas og som ønsker en app til kommunikation.
Sådan kommer du i gang med MinForening.

Holdsport

Holdsport er en online platform, hvor du kan organisere alle slags opgaver på et hold, i din forening eller i et fællesskab. Du kan for eksempel organisere kampprogram, træning og andre aktiviteter i en online kalender og tilmelde medlemmer og hold til automatisk betaling af kontingent.

Holdsports app giver adgang til alle dine holds informationer overalt og giver mulighed for at kommunikere internt på et hold på en nem måde.

Din forening kan også få en gratis hjemmeside, der holder sig selv opdateret med info fra Holdsport. Holdsport integrerer med regnskabssystemet Billy. 

Systemet er velegnet til foreninger, som har fokus på nem kommunikation. Med Holdsport kan du erstatte foreningens interne brug af Facebook. Du kan samle information på hold og på enkelte aktiviteter.
Sådan kommer du igang med Holdsport.

Conventus

Conventus er et online administrations- og bookingsystem, hvor medlemmerne betjener sig selv.

Conventus hjælper din forening med bogføring i regnskaber, booking af haltider, beregning af medlemsantal og kommunale ansøgninger. Der er mulighed for at kommunikere med medlemmerne via mail og SMS. Conventus er nemt at indarbejde, og systemet samler alle informationer et sted. Fra Conventus kan du også få vist foreningens aktiviteter i portalen GetEvent.

Conventus er velegnet, uanset om din forening er lille eller stor, og uanset hvilke idrætter, I tilbyder, og det er smart, fordi det kan integrere med flere løsninger til adgangskontrol.
Sådan kommer du i gang med Conventus.

Se en oversigt over flere medlemsystemer.