Øvrige IT-systemer

Her er en nogle systemer, der gør ledelse af jeres forening nemmere. Find for eksempel et årshjul, der giver jer overblik over opgaverne og et hjemmesidesystem specielt udviklet til foreninger.

Med digitale værktøjer kan I gøre hverdagen i foreningen nemmere. Her er nogle systemer, som DGI anbefaler eller samarbejder med. Som medlem af DGI får I rabat.

AppVagt – vagtplanlægning/opgavestyring: Ledere, frivillige og hjælpere kan bruge AppVagt til at kommunikere og hente information om vagter. AppVagt er udviklet af Holdsport til at administrere og planlægge et event og genbruge alle informationer næste gang I skal arrangere samme eller lignende events. Der er automatisk notifikationen før vagten og mulighed for synkronisering med egen kalender.

BetterBoard En bestyrelsesportal der giver struktur og sikkerhed omkring bestyrelsens dokumenthåndtering og sparer jer tid.

CUP2000Et værktøj der hjælper jer med at planlægge og gennemføre en badmintonturnering. 

GoMINIsiteEt brugervenligt hjemmesidesystem. De har stor erfaring med foreninger og har samarbejdet med DGI siden 2009. Systemet er et godt supplement til Conventus og andre medlemssystemer, der ikke har en indbygget hjemmeside.

NemGeneralforsamling/Assembly VotingEt system til at håndtere generalforsamlingen digitalt. 

Plandisc - En årsplan der giver jer et overblik over foreningens opgaver og uddelegeringen af samme.

Trello - opgaveoverblik, -beskrivelser og -organiseringEn gratis løsning til at få overblik, til at beskrive og til at organisere opgaver i bestyrelse og udvalg.

---

TechsoupDGI har ikke en egentlig aftale med virksomheden, men de donerer på vegne af softwareleverandører over 200 forskellige produkter gratis eller til reducerede priser, herunder Microsofts Officepakke.