Konkurrence: Hvordan skaffer vi flere penge til Foreningsliv for alle?

Beskriv din bedste idé til at rejse midler til et foreningsliv for alle! Send den til os, og deltag i konkurrencen om 10.000 kroner til din forening.

Kagekonkurrencer? Crowdfunding? DGI-krus med god fortjeneste? Hvordan kan vi sammen i DGI sikre, at foreningslivet er for alle og ikke forbeholdt de økonomisk bedst stillede?

Hvis I har gode ideer, og gerne vil vinde 10.000 kr. til at styrke trivslen i jeres forening, så har I muligheden nu.

Puljen Foreningsliv for alle er i dag støttet af Poul Due Jensens fond. Drømmen er, at vi i DGI kan byde ind med en del af midlerne selv, så vi bliver ved med at kunne følge med den store efterspørgsel for økonomisk støtte til økonomiske trængte, men potentielle medlemmer. På den måde kan foreninger i hele landet invitere mennesker indenfor, der ellers ikke ville have mulighed for at deltage i foreningslivet.

Hvad skal I gøre? 

  • Kom med jeres bedste og mest kreative idé til, hvordan DGI kan rejse penge til puljen ”Foreningsliv for alle”.
  • Beskriv, hvordan I vil benytte vinderbeløbet til at skabe bedre trivsel i jeres forening.
  • Send ideen ind til DGI Inklusion (siliane.bjerre@dgi.dk) senest d. 22. december 2017.

DGI Inklusion vælger tre foreninger med de bedste ideer, og offentliggør navnene på dem d. 5. januar. Vinderne kontaktes direkte.

Hvad er Foreningsliv for alle?

Puljen Foreningsliv for alle har til formål at gøre det nemmere for den enkelte forening at rekruttere og fastholde medlemmer, der er økonomiske trængte. Alle foreninger, som er medlem af DGI, kan søge støtte til kontingent, udstyr og deltagelse i lejre, til:

  • flygtninge og asylansøgere  
  • børn og unge op til 18 år af vanskeligt stillede forældre.

Læs mere på Foreningsliv for alle