Installation og opsætning af ny hjemmeside

Det behøver ikke være svært eller teknisk at oprette foreningens hjemmeside. Se her, hvilke muligheder DGI anbefaler.

En hjemmeside kan installeres i simple systemer, og kun hvis du er haj til koder og CMS, anbefaler vi, at du kaster dig ud i en omfattende implementering.

Go-minisite

DGI samarbejder med Go-minisite, som tilbyder design og opsætning af hjemmesiden med mulighed for integration med Conventus.

Go-minisite kan være en god løsning, hvis I ønsker at bruge et minimum af tid på opsætning og design af hjemmesiden. Samtidig er det en stor fordel at Go-minisite tilbyder Conventus-integration, så det er muligt at lave tilmelding til hold på jeres hjemmeside.

Andre simple løsninger

Hvis I ikke har behov for jeres eget domæne og primært bruger hjemmesiden som opslagstavle med nyheder, kan I overveje at bruge en almindelig blog som eksempelvis wordpress.com eller en facebookgruppe

Den store implementering i CMS

Hvis I er skrappe til kode og design, er der nok ikke så meget, denne artikel kan fortælle som I ikke allerede ved. En implementering af en hjemmeside fra bunden vil ofte starte med at købe et domæne og et webhotel. Herefter installation af et CMS, hvilket kunne være: umbraco, wordpress, joomla. Denne fremgangsmåde har en temmeligt stejl læringskurve og anbefales ikke for personer, der er nybegyndere udi det digitale felt.