Download skulderklappet

Det er egentligt ret enkelt. Du kan bruge skulderklappet på to måder. Du kan bestille det som et klistermærke og lave fælles skulderklap som en happening og du kan downloade det digitalt og sende en hilsen fra din computer direkte på den frivilliges facebookside. Se her hvordan du gør.

Gi' et skulderklap

Download skulderklappet her

Bestil klistermærker til din forening her (søg på "fedt at du er frivillig")

Download filer til tryk. Eksempelvis til tryk på trøjer og plakater.

Lav et opslag på din frivilliges facebookvæg med det digitale skulderklap og fortæl hvorfor vedkommende skal have skulderklappet. Du kan bruge teksten nedenfor som hjælp til at udforme din egen hilsen. På den måde kan I sprede budskabet om hvem, der er frivillig i jeres forening og at deres indsats er værdsat.

Hej Peter!
Du fortjener et kæmpe skulderklap fra @Hover IF fordi du er frivillig i foreningen.
Din indsats er uvurderlig og er med til at kitte vores forening sammen - til glæde for børn, unge og voksne der går til idræt.

Det er Fedt at du er Frivillig!

Hilsner og masser af skulderklap
fra Bestyrelsen i Hover IF

Alle frivillige fortjener et stort skulderklap. Vi kan og skal alle bidrage noget til fællesskabet, men nogen er skabt med en særlig evne til at kitte en forening sammen eller gøre en forskel i lokalsamfundet. Og brændstoffet for en ildsjæl er anerkendelse og tak. En personlig tak, hvor jeg takker dig! Så tænk lige over, hvem du vil vise din anerkendelse og sige: Fedt at du er frivillig.

Søren Møller, formand for DGI