Har I de rigtige aktiviteter?

Fleksible tilbud om idræt, motion og aktiviteter hitter hos danskerne.

En forening der kan tilbyde fleksible træningstider og et varieret udbud af træning tiltrækker flere medlemmer. Formår foreningen samtidig at forene det med holdånd, fællesskab og god kommunikation, er det lig med flere glade og tilfredse medlemmer.

Hver livsfase har sine behov

Sådan har andre foreninger gjort

Der er mange gode eksempler på hvordan foreninger i Danmark har imødekommet medlemmernes behov for nye aktiviteter. Her er et par eksempler: 

Amager SK har skabt en streetafdeling, der møder de unge på deres hjemmebane.

Boldklubben B1938 opfandt en løbeklub

Mørke IF indførte multikontingent

Dine medlemmers liv udvikler sig. De bliver teenagere, voksen, får børn og bliver seniorer. Hvis du genre vil beholde dem i foreningen, er det vigtigt at tage højde for at medlemmernes behov for aktiviteter ændrer sig. Et kig på de forskellige livsfasers behov kan give anledning til tænke i nye aktiviteter

Gentænk aktiviteterne

Der er spændende nye initiativer i mange idrætter. Hvis dine medlemmer vil prøve nye ting, eller potentielle medlemmer tiltrækkes af ny aktiviteter er der masser af nye idrætsformer at kaste sig over. De fleste idrætter knopskyder med nye aktiviteter, som gør det sjovt at komme i foreningen. Læs mere om hybrididrætter eller tag en snak med din DGI konsulent.