Lej fodboldudstyr af DGI Midtjylland

Lej vores fodboldudstyr, og skab en god ramme for anderledes, sjove aktiviteter til jeres næste arrangement.

Lej oppustelige fodboldbaner

Arrangér en sjov og anderledes måde at spille fodbold på. Lej en oppustelige fodboldbane til fx et stævne, et kursus, en fodbolddag eller lignende. 

Vores største bane (se billedet ovenfor) måler 29x14 meter, og der skal bruges en strømforsyning på 220 volt, 3-polet stik. Blæseren skal være tilsluttet hele tiden. Banen lejes inklusive trailer. Det koster 1.500 kr. at leje banen én weekend, 1.000 kr. at leje banen én lørdag eller søndag, 2.000 for at leje banen fem hverdage og 500 kr. for én hverdag.


Den blå oppustelig bane (se ovenfor) måler 23x14 meter, og der skal bruges en strømforsyning på 220 volt og 3-polet stik. Blæseren skal være tilsluttet hele tiden. Banen lejes inklusive trailer. Det koster 1.500 kr. at leje banen én weekend, 1.000 kr. at leje banen én lørdag eller søndag, 2.000 for at leje banen fem hverdage og 500 kr. for én hverdag.

Vi har to mindre oppustelige baner (se ovenfor), som måler 15x8 meter. De kræver ikke konstant luft, når de er pustet op. Banerne udlejes uden trailer. Prisen for at leje banerne er 1.000 kr. for en weekend eller 500 kr. for én dag.
  

Vores mobile mål og banedelere til indendørs brug (se ovenfor) er oplagte til fx arrangementer for de yngste medlemmer. Sættet består af seks mål og to banedelere, så hallen kan opdeles i tre baner. Prisen er 1.000 kr. for en weekend eller 500 kr. for én dag.
 
 

Lej masser af andet fodboldudstyr


DGI Midtjylland udlejer også masser af andet fodboldudstyr. Ta' fat i os for at høre mere om vores priser. Du har mulighed for at leje:

  • Pannabane, som kan opstilles på få minutter.
  • DGigler, som er oppustelige bander. 
  • Fartmålere, som kan måle spark og kast.
  • Presenninger med huller, så man kan øve præcisionsspark eller -kast.