Sommeraktiviteter for børn

Masser af gratis idrætsaktiviteter hele sommeren

Som følge af CORONA krisen, den efterfølgende langsomme genåbning af samfundet, en sandsynlig sommerferie for de fleste på hjemlige breddegrader mv.
Har Folketinget bevilliget penge til sommeraktiviteter for børn.En del af disse penge er havnet på Bornholm.

Det har muliggjort, at øens idrætsforeninger har kunnet byde ind med gratis aktivitet. VI har derfor i samarbejde med Bornholms Regions Kommune og de bornholmske idrætsforeninger udarbejdet en oversigt / katalog, som I finder i linket herunder.  

Det er blevet til en mangfoldighed af tilbud. Hvor bornholmske børn kan afprøve en meget bred vifte af idrætslig aktivitet, fordelt rundt på hele øen. Der er tilbud i alle uger af sommerferien: Action idræt, fodbold, klatring, ridning, skydning, håndbold, mountainbike, springgymnastik, tennis, mavedans, kampidræt er bare nogle af de aktiviteter, som kan testes i løbet af sommerferien. 

Tilbuddet gælder for bornholmske børn i aldersgruppen: 6-17 år. Vær opmærksom på, at der for mange tilbud kan være mere specifikke alderskrav - eller en målgruppe i en bestemt aldersgruppe. Ligesom der i mange tilbud vil være en begrænset kapacitet pga. udstyr, baner mv.

  • Alle tilbud er GRATIS - og strækker sig typisk over 4 timer. 
  • Vær opmærksom på, at der er forhåndstilmelding via / mail / sms. 
  • Man skal selv sørge for transport til / afhentning fra aktivitetssted. Medbring vand / madpakke og personligst udstyr, shorts, velgenet, fodtøj osv. 

I kan hente / se den fulde oversigt: HENT AKTIVITETS OVERSIGT. - (oversigten åbnes i nyt vindue, lige til at printe eller gemme) 

 Vi håber I får prøvet nogle gode sjove aktiviteter rundt på Bornholm i sommerferien 2020.

Måske får du prøvet en sjov aktivitet, som du kunne tænke dig og dyrke fremover.
Men det er altså helt OK - og prøve noget bare for sjov, måske sammen med en god ven. 

RIGTIG GOD AKTIV SOMMER !