Ønsk glædelig jul: 3 julekort lige til at bruge

Efter et år med corona på sidelinjen er der ekstra god grund til at ønske medlemmer, instruktører og trænere glædelig jul.

Julehilsen lavet i Canva

2020 har i den grad udfordret vores hverdag. Også i idrætsforeningerne, hvor frivillige har arbejdet på højtryk for at holde gang i fællesskabet, og de skal da vide, at der bliver sat uendelig meget pris på deres arbejde.

Så vær med til at hylde den indsats, som de frivillige yder til gavn for børn, unge og voksne med en julehilsen. 

Hvis du ikke allerede har tænkt tanken eller mangler inspiration, så har vi her tre bud, som du kan lade dig inspirere af.

1. Hvem vil ikke gerne se bestyrelsesformanden og kassereren danse og synge?
Du har måske set det før, men med JibJab eller ElfYourself kan du hurtigt lave en sjov musikvideo med op til fem personer portrætteret i løbet af videoen. Se vores eksempel nederst på siden.

Hvis du vælger at gå denne vej, kan du hente app’en JibJab eller ElfYourself til fx din smartphone.

Hvordan gør du så?
Når du har hentet app’en, kan du tilføje billederne af dem, der skal være med i filmen og vælge, hvilken film du vil bruge. Husk ALTID at få tilladelse af dem, du har tænkt dig at bruge i videoen. Se din video igennem, så du ved præcis, hvad du er i gang med at sende ud.

Når videoen er på plads, skal du finde ud af, hvordan du vil dele den. Begge apps stiller forskellige muligheder til rådighed. Du kan bl.a. vælge Facebook, Instagram eller at downloade videoen. JibJab giver også mulighed for at lave et link, du kan sende ud, f.eks. via mail, eller lægge den på jeres hjemmeside. Så vælg den kanal, der giver mest mening for dig og din forening, og så er den julehilsen på plads.   

JibJab koster 25 kr. pr. måned eller 199 kr. for et år. Husk, at du kan framelde dig når som helst. Tjenesten kan også bruges ved andre højtider. ElfYourself er som udgangspunkt gratis, men der er køb i app’en.

2. Lån vores eller kreer dit eget med Canva
Med onlinetjenesten Canva har du mulighed for at lave fine julekort, som du kan printe eller bruge på hjemmesiden, på Facebook eller Instagram m.m.

Opret en profil, og brug de gratis værktøjer, Canva stiller til rådighed. Der er et hav af muligheder, når det gælder formater, farver, skrifttyper, layouts og billeder. Du kan selv uploade billeder, hvis du skulle have brug for det. Så slip kreativiteten løs – eller brug vores kreation, som du finder nedenfor.

 Mulighed for download:

3. Grab and go!
En tredje løsning er videoen nederst på siden til højre, som I frit kan benytte på jeres Facebookside eller -gruppe, hjemmeside eller andet.

Download filmen

Vi ønsker jer alle en glædelig jul!

Forbehold: DGI kan ikke garantere, at de oplistede produkter overholder Persondataloven (GDPR), markedsføringsloven eller anden relevant lovgivning. Dette er den dataansvarliges opgave at undersøge. Læs mere om, hvordan du kan sikre dig her.