Puljen der opfylder både store og små drømme

Er klubkassen tom? Mangler I midler til nye aktiviteter? Har I fået en vildt god ide, men mangler penge til at realisere den? Så er hjælpen nær med DGI Midt- og Vestsjællands udviklingspulje.

Havdrup Badminton kan takket være udviklingspuljen indkøbe rekvisitter til MINIton.

Hvert år uddeler DGI Midt- og Vestsjælland 125.000 kr. til medlemsforeninger med en god ide. I år er temaet børn og unge. Det betyder, at foreninger der gerne vil noget nyt eller styrke noget eksisterende med målgruppen, kan søge puljen.

”Vi vil gerne være en relevant samarbejdspartner for vores foreninger. Vi kan se fra de tidligere år, at mange foreninger ofte mangler midler til at realisere deres drømme. Med puljen kan vi støtte ekstra op om de bedste ideer”, siger Bruno L. Hansen, der er formand for DGI Midt- og Vestsjælland.

Fjerbold for de yngste og foreningsdag for de ældste

Temaet for puljen blev offentliggjort på landsdelens årsmøde i april. Siden da har to foreninger fået midler til to vidt forskellige ideer.

Havdrup Badminton kan nu starte badminton op for de yngste med midler til at markedsføre og indkøbe rekvisitter til MINIton.

I Odsherred er otte foreninger sammen om at arrangere en fælles foreningsdag, hvor de håber at vække særligt de 12 – 19 åriges interesse for foreningslivet. Det skal på sigt give flere aktive børn i området.

Hvad drømmer I om?

Medlemsforeninger kan søge om midler frem til 30. april 2020. Puljen er på i alt 125.000 kr., og man kan søge puljen via ansøgningsskemaet.

”Jeg håber, at så mange som muligt søger puljen. Indenfor temaet er det næsten kun fantasien, der sætter grænserne. Når vi ser på foreningsdeltagelsen blandt børn og især unge, så er det en vigtig målgruppe at gøre noget ekstra for”, siger Bruno L. Hansen.

Hvad kan du søge til?

  • Aktivitetsudvikling i såvel kendte som nye aktiviteter indenfor temaet.
  • Nye utraditionelle initiativer eller arrangementer, også tværfaglige indenfor temaet.
  • Materialeudgifter m.m.
  • Instruktørløn i begrænset omfang, som er en forudsætning for tiltagets/arrangementets afvikling.