Tidligere landsholdsspiller i spidsen for DGI Midt- og Vestsjælland

Nicolai Winther-Stokholm er ny direktør i breddeidrætsorganisationen DGI Midt- og Vestsjælland. Her vil han arbejde på at få endnu flere til at dyrke idræt.

I næsten fem år har den 43 årige tidligere professionelle fodboldspiller haft breddeidrætten som sit fokus. Det vil han fortsat have men nu som direktør i DGI Midt- og Vestsjælland.

”Vi er utroligt glade for at have Nicolai i spidsen for hele holdet. Han har et stort kendskab til organisationen og til foreningslivet. Han arbejder med passion, politisk tæft og er god til at skabe et stærkt fællesskab”, siger Bruno L. Hansen, der er bestyrelsesformand i DGI Midt- og Vestsjælland.

Nicolai Winther erstatter den tidligere direktør Peter Holmen, der på grund af uenigheder om den politiske retning i organisationen stoppede tidligere på måneden.

Relevant og værdifuld

Den nye direktør glæder sig til at fortsætte den positive udvikling, der har været i DGI Midt- og Vestsjælland.

”Vi har formået at skabe vækst og har et stærkt fundament. Det skal vi fortsat holde fast i. Idrætsforeningerne forandrer sig og skal forholde sig til konkurrencen fra kommercielle aktører, udfordringer omkring rekruttering af frivillige, den teknologiske udvikling og krav til administration. Her skal vi være relevante og værdifulde samarbejdspartnere for vores medlemsforeninger”, siger Nicolai Winter-Stokholm.

Flere med i fællesskabet

DGI er sammen med DIF afsender på visionen Bevæg dig for livet, der arbejder for, at i 2025 skal 75 pct. af danskerne være aktive, 50 pct. i en idrætsforening. Her bliver kommunerne en central samarbejdspartner.

CV

Nicolai Winther-Stokholm

Født 1. april 1976

Bor i Holbæk

Gift med Kristine, sammen har de tre børn.

Tidligere professionel fodboldspiller bl.a. hos OB, Stavanger, AB og Holbæk B&I. Anfører i FC Nordsjælland. De seneste 4,5 år ansat som afdelingsleder og souschef i DGI Midt- og Vestsjælland.

”Når vi skal have endnu flere med og især helt nye målgrupper, så er der et stort potentiale i at samarbejde med kommunerne. Vi har allerede nu erfaring med at arbejde på tværs af forvaltninger, hvor idrætten bliver løftestang og samlingspunkt. Det skal vi gøre endnu mere af”, siger Nicolai Winter-Stokholm.

Tidligere professionel fodboldspiller bl.a. hos OB, Stavanger, AB og Holbæk B&I. Anfører i FC Nordsjælland. De seneste 4,5 år ansat som afdelingsleder og souschef i DGI Midt- og Vestsjælland.

Der er 45 ansatte i DGI Midt- og Vestsjælland og +100 frivillige. Landsdelen dækker fra Brøndby i øst til Kalundborg i vest med 800 medlemsforeninger og 200.000 medlemmer.