Tre ideer til din forenings julehilsen

Nu bimler og bamler det med klokker, hjerter, julelys og glittet papir. Sig tak til frivillige, instruktører, trænere og medlemmer med en julehilsen.

Julen er hjerternes fest og en god anledning til lige at minde hinanden om, at foreningsliv handler om alt det, vi giver til hinanden og gør i fællesskab. Derfor kan en julehilsen til medlemmer og frivillige være en rigtig god ide. Hvis du ikke allerede har tænkt tanken eller mangler inspiration, så har vi her tre bud, som du kan lade dig inspirere af.

1. Hvem vil ikke gerne se bestyrelsesformanden og kassereren danse og synge?
Du har måske set det før, men med JibJab eller ElfYourself kan du hurtigt lave en sjov musikvideo med op til fem personer portrætteret i løbet af videoen.

JibJab koster 25 kr. pr. måned eller 199 kr. for et år. Husk, at du kan framelde dig når som helst. Tjenesten kan også bruges ved andre højtider. ElfYourself er som udgangspunkt gratis, men der er køb i app’en.

2. Lån vores eller kreer dit eget kort
Med Canva har du mulighed for at lave fine julekort, som du kan printe eller bruge digitalt.

Opret en profil, og brug de gratis værktøjer, Canva stiller til rådighed. Der er et hav af muligheder, når det gælder formater, farver, skrifttyper, layouts og billeder. Du kan selv uploade billeder, hvis du skulle have brug for det.

Vi har snydt lidt, så her er et kort, som I meget gerne må bruge.

3. Videohilsen
En tredje løsning er en video til fx hjemmesiden eller Facebook. Vi har lavet en video i programmet Spark Video, som I frit kan benytte i jeres forening.

Download filmen

Vi ønsker jer alle en glædelig jul!

Forbehold: DGI kan ikke garantere, at de oplistede produkter overholder Persondataloven (GDPR), markedsføringsloven eller anden relevant lovgivning. Dette er den dataansvarliges opgave at undersøge. Læs mere om, hvordan du kan sikre dig her.