Lånefonde og støttemuligheder

Som medlem i DGI Midt- og Vestsjælland har du og din forening forskellige muligheder for at søge støtte. Vi ønsker at støtte foreningsudviklingen i vores medlemsforeninger, så der ikke er langt fra den gode idé til det færdige resultat. Nedenfor kan du se, hvilke muligheder for støtte der findes i DGI Midt- og Vestsjælland.

DGI Midt- og Vestsjællands udviklingspulje

Har din forening tanker om udvikling af såvel kendte som nye aktiviteter, er det muligt at søge støtte hertil fra udviklingspuljen. 

Hvert år støtter DGI et bestemt tema med udviklingspuljen. Årets tema er Børn og unge (0 – 18 år). Temaet præsenteres på DGI Midt- og Vestsjællands årsmøde i april, og temaet er gældende fra 1. maj 2019 til 30. april 2020.

Alle vores medlemsforeninger - nye som eksisterende - opfordres til at søge udviklingspuljen. Den samlede pulje er på 125.000 kr. årligt. Læs mere om udviklingspuljen og se ansøgningsskema.

Højskolestipendier

Er du ung, og går du med højskoledrømme, uddeler DGI Midt- og Vestsjælland årligt seks stipendier á 5.000 kr. til unge fra vore medlemsforeninger til idrætshøjskoleophold af minimum fire måneders varighed. Find mere information omkring stipendierne og ansøgningsskema.

Oversigt over kommunernes tilskudsordninger til leder- og instruktørkurser

Mange kommuner yder stort tilskud til foreningslivets ledere eller trænere, der gerne vil på uddannelse eller trænerkurser. Se hvilke ordninger, der findes i de forskellige kommuner. Al tekst er hentet direkte fra de respektive kommuners hjemmeside.