Idræt på Fælleden

Ny stor idrætsevent i Holbæk den 16. juni 2018

Vær med til at genoplive magien fra DGI Landsstævne i 2009. Fælleden danner en unik og storslået ramme for forskellige idrætsaktiviteter den 16. juni 2018. Der vil blive dystet i udendørs håndbold og fodbold, og flere tusinde gymnaster og publikummer fra store dele af Sjælland fylder stævnepladsen op. 

Enestående chance

Den tidligere landsstævneplads har de perfekte forhold til at samle mange forskellige discipliner. Det giver dig og din forening muligheden for at være en del af noget større sammen med tusindvis af aktive sportsudøvere. Ambitionerne for fremtiden er store. År et kommer til at samle 2.000 gymnaster, fodboldspillere og håndboldspillere under åben himmel og med græs under fodsålerne.  

Tradition møder fornyelse

Idræt på fælleden bygger videre på den stolte tradition fra Høvestævnet, hvor mange idrætter gennem mere end 25 år har dystet i sommervarmen. Og med magien fra Landsstævnet i 2009, hvor flere end 20.000 idrætsudøvere var samlet på fælleden, er rammen sat for en storslået dag i juni 2018. Der bliver sved på panden, kamp til stregen og masser af idrætsligt fællesskab.