Camilla fra Silkeborg Skøjteløberforening modtog månedens buket

Camilla er super god til at sige ja og er aldrig bange for en udfordring, blev der nævnt i indstillingen fra foreningen.

Camilla fik selvfølgelig overrakt buket og diplom i forbindelse med træning i skøjtehallen

Det er en af mange gode grunde til, at Camilla Jørgensen søndag 1. november modtog månedens velkomstbuket og diplom fra DGI Midtjylland.

Camilla blev overrasket af foreningskonsulent Anni Lyskjær i forbindelse med en generalprøve til konkurrence.

En af opgaverne Camilla har sagt ja til er som ”velkomstansvarlig”. Hun står hver torsdag aften klar til at guide børn og forældre, når de kommer i skøjtehallen for første gang.

”Her hjælper hun med at finde et par låneskøjter, taler med dem om sikkerhedsreglerne i klubben og hvad der ellers er nyttigt at vide, som ny i foreningen. Hun får virkelig de nye til at føle sig velkommen og møder dem altid med et smil,” siger Anita Hylke Møller, der er formand for foreningen.

Skøjteglad familie

Camilla, har tre piger, som alle er kunstskøjteløbere og en søn, der starter igen til januar. Så en stor del af familiens fritid foregår i skøjtehallen på Aarhusbakken.

Engagementet i foreningen startede stille og roligt i januar 2019 som såkaldt ”isvagt”, en voksen, der ”holder øje” og hjælper under træningen. På baggrund af den erfaring blev hun senere træner for begyndere.

”Ud over min opgave med at byde velkommen hjælper jeg, når vi har SFO og åben-skole-hold fra forskellige skoler. Jeg bliver altid glad ved at se børnenes glæde ved at træne skøjteløb.  Det smitter simpelthen.” siger Camilla Jørgensen, der også glæder sig over at nogle børn efterfølgende kommer i klubben som nye medlemmer.

Camilla fortæller at hun selv deltager på et hold for voksne søndag aften.

”Jeg var glad for at løbe på rulleskøjter som barn og har også tidligere løbet lidt på skøjter dog ikke i foreningsregi.

”Ja vi er i det hele taget glade for foreningen her i familien,” siger Camilla Jørgensen.