Centerleder Randi Pedersen, Herning KFUM anerkendt for sit store engagement

Randi passer ikke kun husets drift. Hun tager sig også af mange andre opgaver i klubbens dagligdag.

Ca. 40 U11 drenge i Herning KFUM sad forventningsfulde og ventede i klubbens Café efter træningen torsdag i uge 43. Afslutningen på efteråret skulle markeres med pizza og sodavand sammen med trænerne.

Men før pizzaerne kom foreningskonsulent Anni Lyskjær fra DGI Midtjylland ind i caféen med en buket blomster og overraskede centerleder Randi Pedersen.

Centerlederen og ildsjælen Randi var fra forældreside indstillet til anerkendelsen med bl.a. følgende ord:

”Hun er helt speciel og ikke kan undværes. Randi er allestedsnærværende i klubben på den gode måde. Sørger for at børnene har det godt og hjælper os stakkels forældre, der pludselig skal stå for et hold. Hun har altid kaffe på kanden, holder fællesspisning i klubben. Og så har hun lavet en hylde med salg af brugte fodboldstøvler som selv udehold benytter sig af.”

Derudover fortæller klubben, at Randi bidrager til driften af klubbens hjemmeside, tilmelder hold til diverse stævner og holder trænerne til ilden med tidsfristen. Hun er kampfordeler for klubbens 5 og 8 mands hold, deltager i opkridtning af klubbens baner, vaskekone for alle klubbens hold, laver vagtplan for de frivillige i klubbens kantine ”Cafe Ansgar” og meget mere.

Et frit job

Randi Pedersen har været centerleder i Herning KFUM i 9 år.

Hun var straks klar da stillingen dengang blev ledig og hun dermed fik mulighed for et mere frit job og bl.a. noget mere frisk luft. Et job, der både består af ansvar for Cafeen, diverse vedligeholdelse af selve bygningen og som nævnt opkridtning. Det giver selvfølgelig en arbejdsdag med varierende arbejdstider.

”Jeg har supplerende hjælp af en førtidspensionist til opkridtning og så hjælper ”Familien Nielsen” med far, mor og datter som frivilligt team i Cafeen. ”Det aflaster mig og er medvirkende til, at vi altid har åbent, når der er kamp, selv om det bare drejer sig om en enkelt formiddagskamp. Det er noget vi holder fast i, og som udeholdene også sætter pris på, da det ikke er en selvfølge nu om dage.

”Det at alle børn kender mig og jeg kender dem er dejligt bekræftende og er med til at give mig en masse arbejdsglæde. Jeg får jo et helt personligt forhold til børnene. Og så råber de jo lige hej Randi, når jeg møder dem andre steder ude i byen,” fortæller Randi, som i forlængelse heraf har en lille opfordring:

”Jeg vil gerne vise og fortælle f.eks. forældre og andre, at de går glip af så meget ved ikke at være frivillig i klubben.”

Klubbens lokaler står også altid åben, hvis f.eks. en flok seniorspillere gerne vil se en Champions Leaque-kamp i TV. Så får de bare ansvaret for selv at låse af, så på den måde, er det ikke bare børnene, de har glæde af Randi som centerleder.