Energisk træner i Sejs-Svejbæk IF modtog Månedens Buket

Esben Elkjær Christensen, Silkeborg overrasket i Multihuset i forbindelse med sin gymnastiktræning mandag eftermiddag.

Der var klap og jubel fra børn, forældre og med-instruktører mandag i Multihuset.

Baggrunden var en indstilling til DGI Midtjylland fra gymnastikafdeling i Sejs-Svejbæk IF med bl.a. følgende ord.

"Esben er en ildsjæl, en ja-hat, som ikke ser nogen begrænsninger for, hvor meget man kan hjælpe og understøtte andres gode udvikling. Vi er supertaknemlige for Esbens dedikation og vilje til at skabe gode rammer for børnene i Sejs-Svejbæk, hvad enten det er i skolen eller i fritiden. Når Esben Elkjær Christensen får fri fra sit job som skolepædagog på Sejs Skole, tager han ikke bare hjem. I hvert fald ikke de dage, hvor han er træner i gymnastik elle fodboldtræner i Sejs-Svejbæk IF.

”Jeg kommer her fra Sejs, men bor nu i Silkeborg. Jeg har selv gået til gymnastik som barn og spillet badminton i ca. 20 år og fodbold i 10 år. Nu består min egen motion mest i den daglige cykeltur på 7 km. hver vej og træning i fitnesscentret,” siger Esben Elkjær Christensen.

Esben er træner på 0. kl. mix-hold og hjælpetræner på 1. kl. mix og 4.5. kl. piger. Derudover er han træner for U8 piger i fodbold, når foråret nærmer sig.

Børnene udvikler nogle fællesskaber gennem idrætten, som kan tages med i klassefællesskabet.

Esben Elkjær Christensen

”Jeg ser det som min primære opgave at gøre noget godt for børnene. Jeg lægger selvfølgelig vægt på at være med til at udvikle børnenes bevægelsesglæde og give dem tryghed, når de er til idræt. Og så mener jeg, at børnene tager noget med her fra idrætten over i skolen. Børnene udvikler nogle fællesskaber gennem idrætten, som kan tages med i klassefællesskabet.”

”Og personlig kommer jeg altid hjem med god energi og glæde, selv om det kan være en lang dag, og jeg kommer sent hjem. Det er bare dejligt at være med til at gøre noget for andre,”