Fodboldtræner fra Nørremarkens UGF i Viborg fik anerkendelse

Mette Høj blev overrasket med månedens buket, mens hun var i fuld gang med træningen af U9 drengene i NUGF.

Ved overrækkelsen ses her fra venstre: Frans Skovholm, Chandra Larsen, Anni Lyskjær og Mette Høj

Mandag 29. april fik Mette Høj, månedens buket og et diplom. Det skete ude på banen, mens Mette i gang med at træne U9 drenge i Nørremarkens Ungdoms og Gymnastikforening.

Mette var foreslået af fritidsvejlederne i Viborg Kommune med følgende indstilling af Chandra Larsen:

”Vi som fritidsvejleder oplever Mette Høj som utrolig engageret i forhold til at møde nye børn og deres forældre. Hun er god til at imødekomme børnene og forældrene og bruge ekstra ressourcer på, at børnene kommer godt i gang. Hver gang der kommer nye børn mødes alle børnene og trænerne på midten af banen, hvor Mette fortæller, at her er et ny fodboldspiller og så skal alle børn fortælle sit navn.

Fritidsvejlederne oplyser også, at Mette er rummelig i forhold til børn med udfordringer. Hendes holdning er at alle børn er velkommen i NUGF og her vil gerne gøre noget ekstra for at inkludere et barn.

”Vi som fritidsvejleder er i løbene dialog om, hvordan det går med de børn, vi har hjulpet i gang og Mette følger gerne op, så vi bedst muligt får fastholdt børnene”.

På vegne af DGI Midtjylland takkede inklusionskonsulent Anni Lyskjær Mette for, at hun som frivillig har stor fokus på at alle trives, føler sig velkommen på holdet og har smil på læben til træning.

En god ambassadør

I forbindelse med selve overrækkelsen sagde formand for Nørremarkens UGF, at han på foreningens vegne er glad for anerkendelsen.

”Mette er en meget vellidt og dygtig træner, som derfor er en rigtig god ambassadør for vores klub. Hun efterlever vores klubværdier – ”Nærvær, Udvikling, Glæde og Fællesskab” til fulde.

”Mette er en meget vellidt og dygtig træner, som derfor er en rigtig god ambassadør for vores klub. Hun efterlever vores klubværdier – ”Nærvær, Udvikling, Glæde og Fællesskab” til fulde.

Frans Skovholm

Det glæder os meget at høre, at børn og forældre værdsætter Mettes store engagement og rummelighed, hvor der er plads til alle, som desuden lærer at passe på hinanden.

Frans Skovholm nævnte også, at klubben er meget taknemmelig for andre opgaver, som Mette påtager sig. Hun er altid hjælpsom og er et eksempel til efterlevelse.

”Det er derfor fuldt fortjent, at Mette modtager denne hæder, hvilket vi som klub er meget stolte af,” tilføjede formanden.