Gødvad-træner modtog månedens buket

Det var en overrasket Birgitte Henriksen, Gødvad GIF Håndbold, der onsdag aften i Gødvad Hallen modtog buket og diplom fra DGI Midtjylland.

Anerkendende ord og buket til en overrasket Birgitte i Gødvadhallen

Midt i træningen af en stor flok piger dukkede Louise Svenstrup Nielsen og Lise Tranberg Nielsen, Gødvad Håndbold i følgeskab med Anni Lyskjær fra DGI Midtjylland.

Birgitte Henriksen var indstillet og udvalgt til at modtage ”Månedens buket” ledsaget af et diplom. En anerkendelse til en træner eller leder, der er speciel god til at byde nye spillere velkommen.

Birgitte er kontaktperson og træner for U12 pigerne i foreningen og dermed den, der bliver kontaktet, når nye piger henvender sig.

"Vi har indeværende sæson stillet med syv turneringshold i årgangen, og vi har ikke hørt om andre klubber, der har formået at samle så mange piger på samme årgang. Imponerende 70 spillere. Fortjenesten ligger i høj grad ved dig Birgitte, som får alle til at føle sig velkommen. Forleden sagde du feks. ”Der kommer forresten to piger mere på tirsdag, som gerne vil prøve at spille håndbold - er det ikke bare fedt?”, blev der sagt i forbindelse med overrækkelsen.

Holder fast i værdierne

Foreningen nævner også, at Birgitte holder fast i sine værdier, brænder for breddeidrætten og er guld værd for foreningen. Hun har desuden overskud til at stå for håndboldskoler i foreningen.

"Birgitte har fokus på, at alle kan være med uanset niveau. Hun giver plads til alle, og mange kommer fordi de hører, at her er et godt miljø og en god ånd. Og når de først er startet, så fortsætter de med at spille," siger Lise Tranberg Nielsen og fortsætter:

"Birgitte træner selvfølgelig ikke alle pigerne selv. Der er et fantastisk team af primært forældre, som hjælper med at få det hele til at fungere, og få alle til at føle sig velkommen og være en del af klubben.

Håndboldafdelingens vækst betyder dog også, at det kan knibe med plads og haltider.

 - Vi er spredt på forskellige haller i Silkeborgområdet, som mange andre klubber. Ud over medlemmer fra Gødvad Skole og Dybkær Skole tiltrækker vi også medlemmer fra andre dele af byen, siger Lise Tranberg Nielsen.