Håndboldleder fra Brande modtog modtog månedens buket

Karina Kjærgaard Jakobsen fra Brande HK fik uventede gæster mandag aften.

Jan Helleberg, Karina Kjærgaard Jakobsen og Anni Lyskjær

Midt i et møde ved havebordet med formand Jan Helleberg, dukkede Anni Lyskjær op med blomster og et diplom.

Et ekstraordinært møde – dog lidt arrangeret i anledning af en indstilling fra Jan Helleberg til månedens buket i DGI Midtjylland.

Karina er næstformand og træner for 2. holds damer, formand for ungdomsaktivitetsudvalg, medlem af Jack&Jones-cup udvalg, og meget mere i Brande HK.

 I forbindelse med overrækkelsen sagde Jan Helleberg:

”Karina tager altid godt imod nye medlemmer, såvel unge som gamle – hun byder dem altid velkommen med et smil, sørger for de bliver informeret om, hvor de skal træne, hvornår osv. Hun sørger kort og godt for alle nye medlemmer, gæster m.v. føler sig godt tilpas og velkommen i klubben. Hun er absolut en ener for vores klub, og hendes altid gode humør og glade væsen smitter af på såvel nye medlemmer som gæster og alle andre i klubben. Hun gør meget ud af, at nye spillere på hendes hold bliver integreret på holdet, og føler sig godt tilpas fra start.

”Hun er absolut en ener for vores klub, og hendes altid gode humør og glade væsen smitter af på såvel nye medlemmer, gæster og alle andre i klubben. Hun gør meget ud af, at nye spillere på hendes hold bliver integreret og føler sig godt tilpas fra start”.

Konsulent Anni Lyskjær understregede, at det er vigtigt for DGI at komme ud og anerkende de frivillige ildsjæle, der gør en forskel.

”Vi er nemlig generelt dårlige i Danmark til at modtage og inkludere nye i foreningen og fortælle det, som er en selvfølge for bestående, men ikke for nye medlemmer”.