Anerkendelse til håndboldtræner i Nr. Søby IF

Mette Kublik blev månedens frivillig i september. Søndag 20. oktober var der endelig mulighed for at overrække buket og diplom i Søby-Højslev Arena.

Anni Lyskjær, Mette Kublik og John Andersen

Det var en overrasket Mette Kublik, der søndag eftermiddag 20. oktober modtog hæderen med månedens buket og diplom fra DGI Midtjylland. 

Mette Kublik er en af trænerne for U13 drengene i Nr. Søby IF på Skiveegnen og hun blev september måneds frivillig. Selve markeringen kunne dog først lade sig gøre nu af praktiske årsager.

Overrækkelsen fandt sted i en kort pause mellem to håndboldkampe i Søby-Højslev Arena. Her blev Mette kaldt ud midt i hallen, hvor inklusionskonsulent Anni Lyskjær fra DGI Midtjylland nævnte den indstilling, som formand John Andersen havde sendt til DGI Midtjylland.

”Mette har ikke trænet i så mange år, men går sådan op i det, at drengene elsker hende. Ja jeg er sikker på, hun også har en del af skylden at der er kommet nye spillere i denne sæson.

Hun engagerer sig, laver underholdning, ja sørger for at hjælpe de drenge der måske har lidt udfordringer i hverdagen. På trods af nyt arbejde i denne sæson, ja så får hun det til at passe ind, så hun kan være en del af træner teamet.”

Mette, der er sygeplejerske, er forholdsvis ny i foreningen.

”Jeg kom til Nr. Søby for ca. tre år siden og har tidligere selv spillet håndbold i b.la. Overlund i Viborg. Jeg havde hørt om den gode ånd her i foreningen og jeg fik selvfølgelig lyst til at være en del af det,” fortæller Mette Kublik.

”Ud over trænerjobbet er Mette med i halbestyrelsen og hun hjælper altid til, hvor der mangler en hjælpende hånd uanset om det er byfest eller håndboldskole,” siger John Andersen.