Månedens Buket til idemager i Bryrup Tennisklub

Anette Gjurups initiativer har været medvirkende til en stor medlemsstigning i Bryrup Tennisklub.

Anette Gjurup med buketten var indstillet af formand for Bryrup Tennisklub Rita Jørgensen tv.

Anette Gjurup er en gave til vort foreningsliv her i Bryrup Tennisklub, og hun fortjener hæder med månedens buket.
Sådan lød det i indstillingen til DGI Midtjylland fra formand for Bryrup Tennisklub, Rita Jørgensen.

Buketten blev sammen med diplom overrakt lørdag eftermiddag i Bryrup Hallen, hvor børnene var til "Glow-tennis" i en mørklagt Bryrup Hal med UV-lys.

Her blev lyset tændt og Anette overrasket af Rita Jørgensen og foreningskonsulent Anni Lyskjær med buket og diplom med følgende ord fra indstillingen:

"Anette træner vore Youngsters 12-18 årige. Hun er en stærk inspirator til målgruppen, som er utroligt svære at aktivere. Det er lykkedes Anette med helt op til 16 unge mennesker på vores padelbane og to tennisbaner i Bryrup. Anette arbejder sammen med Klub Drop Zone i Bryrup, ungdomsklubben for 7,8 og 9. klasser. Anette er idemager og har bl.a. fået idéer til Glow-tennis, Gin og Tennis, Power Padel-days, og Padel og Pizza."

Anettes utrolige idérigdom og vilje og evne til at få ideerne ført ud i livet er en stærk medvirkende kraft til at Bryrup Tennisklub har en vækst i medlemstallet over de senest to år på ca. 50%

De unge vil ikke nødvendigvis forpligte sig

”Til det her skumtennis-arrangement i mørke havde vi 16 tilmeldte men over 30 drenge og piger mødte op. Det gav lidt udfordringer, men det klarede vi,” siger Anette Gjurup selv.

En typisk udfordring som Anette har prøvet før. Det drejer sig om at tænke kreativt. En evne som hun bl.a. har med sig via sit erhverv som selvstændig i reklamebranchen. For hvis der er en, der kan tænke ud af boksen, er det Anette Gjurup fra Bryrup. Hun bidrager dermed til at fastholde de unge i idrætten, i en alder, hvor mange falder fra.

”Vi skal ramme de unge, der ikke vil forpligte sig, men gerne spontant dukker op til arrangementer,” siger hun.

Som et andet eksempel nævner Anette Gjurup et padel-arrangement i tennisklubben med flere fremmødte end tilmeldte.

”Her fik vi lige stablet noget ”Muscle Run” på benene, så de, der ikke var plads til på banen, kunne holde sig varme.”

”Min Indgang til idrætten har baggrund i at lave noget sammen med mine drenge på 11 og 15 år. De spiller tennis og padel, men dyrker også skating, som jeg dog er så forsigtig selv at holde mig fra,” siger Anette Gjurup, der desuden dyrker Rawfit i Silkeborg.

”Jeg har på ingen måde været elite eller er teknisk dygtig men spredt mig ud over en masse forskellige ting, som man f.eks. gør på Playitas og La Santa sydpå. For mig skal det være sjovt at dyrke idræt.”

Og Anette har flere idéer i ærmet. Så mon ikke der dukker andet op i Bryrup eller måske noget for hele Silkeborg Kommune?