Nickolaj fra Horn-Fårvang IF er Årets Badmintontræner i Midtjylland

Nickolaj Sørensen fra Horn-Fårvang IF Badminton er kåret som Årets Badmintontræner 2023 i DGI Midtjylland for sin store indsats som træner for børnene i klubben.

Se i videoen, hvordan det gik, da vi overraskede Nickolaj med prisen.

19-årige Nickolaj Sørensen fra Horn-Fårvang IF Badminton blev mandag aften kåret som Årets Badmintontræner af DGI Midtjylland.

Nickolaj Sørensen var ellers i fuld gang med aktiviteter på legeholdet for de helt små børn, da træningen blev afbrudt af badmintonkonsulent Thomas Scheler Sørensen og formand Henrik Laursen.

"Der foregår rigtig meget godt herude i Horn-Fårvang IF. Det er der mange, man kan takke for. Og så er der nogle, man kan takke ekstra meget. Du har nok allerede luret det, Nickolaj. Vi er her faktisk på grund af dig. Du er blevet kåret som Årets Træner i DGI Midtjylland," sagde Thomas Scheler Sørensen til den unge træners overraskelse.

Det gør min dag meget bedre

Nickolaj Sørensen var stolt over at modtage prisen.

"Jeg synes, det er vanvittigt. Jeg gør bare mit arbejde. Bare det at vide, at man gør noget ekstra for nogle børn, der har det sjovt ude i hallen, gør mig virkelig glad."

"Tusind tak til både forældrene og især børnene, der har lyst til at komme til badminton hver eneste mandag og torsdag. Det er jeg glad for. Det gør min dag meget, meget bedre."

Nickolaj Sørensen er selv vokset op i Horn-Fårvang IF Badminton og er glad for, at han nu kan give noget tilbage til klubben.

"Jeg drømmer om, at gøre HFIF til noget stort."

Rummer alle spillere

Det er bestyrelsen i HFIF, som har indstillet den unge træner til prisen. De lægger især vægt på Nickolaj Sørensens evne til at rumme alle typer spillere.

Han er flasket op med, at der skal være plads til alle uanset niveau og at her spiller man med alle uanset alder og niveau.

"Hans træning er altid lavet sådan, at den udfordrer alle uanset alder og niveau. Nickolaj formår at rumme alle spillerne og møde den enkle spiller hvor han/hun er og kender sine spillere. Han ved hvordan han skal opmuntre den enkle spiller, hvis det har været en dum dag i skolen og øvelserne ikke lykkedes til badminton."

"Nickolaj tager sig tid til alle spiller uanset niveau. Der bliver ikke gjort forskel om man er A-spiller eller D-spiller," lyder det blandt andet i indstillingen.

Årets Badmintontræner

Titlen som Årets Badmintontræner i Midtjylland er for DGI Midtjyllands område, som dækker klubber i kommunerne Silkeborg, Herning, Viborg, Skive og Ikast-Brande.

Nu har Nickolaj Sørensen muligheden for at blive kåret som Årets Badmintontræner i hele Region Midtjylland.

Gør han det, går han videre til den landsdækkende kåring, som uddeles i fællesskab af DGI Badminton og Badminton Danmark.