Ole overlader roret efter 16 år som direktør for DGI Midtjylland

DGI Midtjylland skal have ny direktør, da Ole Toft Sørensen fratræder efter 16 år på posten. Det er både vemodigt og spændende, når jagten nu går ind på en ny direktør.

DGI Midtjyllands direktør Ole Toft Sørensen fratræder sin stilling per 30. april efter 16 år i spidsen for den lokale del af DGI i Midtjylland.

Den 62-årige direktør fra Virklund har været ansat i DGI i mere end 30 år, men har nu valgt at takke ja til en drømmestilling som HR-konsulent ved ER HR Rekruttering i Silkeborg. Selvom det er vemodigt at tage afsked med DGI-organisationen efter så mange år, glæder han sig til nye udfordringer, hvor han samtidig kan bringe sine erfaringer fra direktørposten i spil.

”Fra før jeg blev leder i DGI har jeg haft en drøm om at blive HR-konsulent. Personligt og fagligt har jeg lært rigtig meget af at være leder i DGI Midtjylland. Nu ser jeg frem til et job med nye spændende udfordringer og opgaver i en virksomhed, der har vist stor interesse for at tilknytte mig, blandt andet fordi jeg har dybe rødder i DGI og det frivillige foreningsliv,” siger Ole Toft Sørensen.

En organisation i udvikling

Foreløbigt fortsætter arbejdet både for Ole Toft Sørensen og for DGI Midtjylland, mens bestyrelsen sætter jagten ind på en ny direktør. Det er der spændende perspektiver i, fortæller DGI Midtjyllands bestyrelsesformand, Lars Engeborg.

”Det er både vemodigt at sige farvel til Ole og spændende at sige goddag til en ny direktør. Ole har på sin rolige facon, med sit demokratiske sindelag og sin involverende stil udviklet DGI Midtjylland fra at være en lille afdeling med syv medarbejdere til i dag at være en topprofessionel sparringspartner for både de midtjyske idrætsforeninger og for vores fem kommuner,” siger han og tilføjer:

”Opgaverne og prioriteterne har løbende ændret sig, og det vil de fortsætte med. Derfor får vi nu en mulighed for at bygge videre og ovenpå det grundlag, Ole har lagt gennem de seneste 16 år. Vi ser ind i et idrætsbillede under forandring, og vi har store ambitioner på idrætsforeningernes og midtjydernes vegne.”

Tiden er kommet

Ole Toft Sørensen understreger, at han har været glad for sine mange år i spidsen for DGI Midtjylland, der er i dag tæller mere end 40 medarbejdere. Men skulle han prøve at lægge kræfterne andetsteds, var tiden inde nu.

”Jeg mener i al beskedenhed at have ydet et solidt bidrag til, at vi har en ambitiøs, velfungerende og udviklingsorienteret DGI-landsdelsforening både administrativt og politisk. Samtidig er jeg på det seneste nået til en erkendelse af, at jeg snart har bidraget med det, jeg har i tanken som leder, og at tiden er kommet til, at en ny direktør skal være med til at løfte DGI Midtjylland til nye højder.”

Ole Toft Sørensen fortsætter som direktør for DGI Midtjylland til og med 30. april, hvorefter en ny direktør forventes at tage over fra 1. maj.