Rebecca i Arnborg modtog april måneds buket

En flok lokale børn og voksne stod klar og var med til at overraske Rebecca Green Jørgensen i hallen.

Rebecca Green Jørgensen fik overrakt buketten foran børn og voksne i Arnborg Hallen

”Det der motiverer mig, er helt klart det at se udviklingen hos børnene. Når de går fra tvivl om at de kan lære det, til de så mestrer tingene. F.eks. bare det at opleve den glæde de får, når de lykkes med at kunne lave en kolbøtte eller tør springe på trampolinen.”

Det siger 33-årige Rebecca Green Jørgensen, der torsdag 7. april fik overrakt månedens buket og diplom fra DGI Midtjylland. Overrækkelsen skete i forlængelse af et afslutningsmøde i gymnastikafdelingen.

Rebecca havde bla. fået følgende ord med på vejen i indstillingen fra gymnastikafdelingen:

”Rebecca er en ildsjæl, og måske ved hun det ikke altid selv- Men alt det hun gør for vores lille lokalsamfund, gymnastik og ikke mindst børnene herude er uundværlig. Rebecca siger aldrig nej og påtager sig opgaver som løfter foreningslivet og gavner store og små. Man skulle tro at Rebecca har flere ekstra timer i døgnet end os andre, men sådan er hendes personlighed bare. Hun knokler, og det er altid med et smil på læben.”

Overskud og engagement

Her fortæller gymnastikformand Stephanie Kristoffersen også, at Rebecca er elsket af både børn og voksne og det overskud og engagement hun altid har, kunne vores lille by ikke undvære. Hun fortjener at blive rost til skyerne og ikke mindst blive fortalt, hvor meget hun betyder for gymnastik, byens børn og os voksne som beundre hendes altid positive sind! 

Rebecca Green er født og opvokset i Arnborg og har selv været gymnast her:

”Jeg blev hjælpetræner, da jeg var 12 år og har været tilknyttet gymnastikken siden med forældre-barn hold, børnehavebørn og små og store skolebørn. Nu har jeg ”badutspring” for skolebørn, som er bais spring. Vi kan jo ikke helt hamle op med de store gymnastikforeninger med springgrav m.m., men vi gør hvad vi kan, siger Rebecca Green, der ikke selv dyrker gymnastik mere, men går til TRX under Fitnessafdelingen. Den ældste af hendes to drenge på 5 og 8 år går til gymnastik i foreningen.